Connect with us

Събития

Новите повелители на Интернет влизат в програмата на фестивала за градска култура ON! Fest

Avatar

Публикувано

на

Над 200 000 000 гледания. Над 1 000 000 последователя. Това са ПАКТА. Първите участници в първото по рода си събиране на Youtuber-и в България

Представителите на най-голямата онлайн общност, създаваща видео съдържание в България – ПАКТА, чийто общ брой последователи надвишава 1 000 000 души, са водещите хедлайнери в първото по рода си събиране на Youtube-ри и stream-ъри у нас. Това ще се случи  по време на, завърналия се след три успешни издания, фестивал за градска култура ON! Fest. Фестивалът създава изцяло нова зона, посветена на съвременната Интернет култура и нейните феномени – ON! Tube.

ON! Tube цели да срещне всички, пленени от възможността сами да създават онлайн видео съдържание и да печелят хиляди последователи, с хората, които ги подкрепят и следват, както и с тези, които са любопитни към най-новия социален феномен на съвремието. Глобалната мания, превърнала се и в истински доходоносна професия, достигна с пълна сила и до България. Като водещи в топ класациите по брой гледания в Youtube у нас, ПАКТА ще предадат своя опит на всеки заинтригуван с демонстрации, дискусионни панели и работилници за това как се създава видео, което за 3 часа прави 45978 гледания, как да се подготвиш за качествен live stream, както и какво да правиш след като „чукнеш“ първите 100 000 последователя. Освен това като подарък към своите фенове и всички посетители на ON! Fest те организират инициативата Предизвикай ПАКТА, в която всеки може да отправи на живо, от сцената на ON! Fest, предизвикателство към тях и да види резултатите във видео, създавано на момента.

ON! Fest дава сцена и на младите таланти в ON! Tube зоната. Всеки, който смята, че създава качествено съдържание и би искал да го покаже пред публика, може да изпрати свое представяне на team@onfest.org до 31.05.2017 г. Най-добрите ще бъдат поканени да се включат в програмата на ON! Fest!

На ON! Tube, всички 20 представителя на ПАКТА, намиращи се в цялата страна, а и извън нея, ще се съберат на живо, за да се срещнат за втори път с всички свои фенове и за да отпразнуват заедно втория си рожден ден, опитвайки се да поставят нови рекорди. На първия си рожден ден, само за една вечер, те събраха над 3000 госта, а на представянето на своята книга, разказваща емоционалната история на тяхното създаване „ПАКТА: Началото.“, раздаваха автографи над 14 часа. Вълнуващата история зад този феномен ще разкажат те самите на 24-ти и 25-ти юни в Интер Експо Център.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement