Connect with us

Култура

Новите технологии в света на модата идват в Paradise Center 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Дигитални иновации, свеж интериор и актуални предложения в реновираните магазини на Zara, Massimo Dutti и NIKE

Редица изненади очакват клиентите на Paradise Center този месец септември. Един от най-обичаните магазини за дрехи Zara се завърна в търговския център на 8-ми септември на ниво 0. Освен с най-актуалните модни предложения, брандът впечатлява посетителите и с най-новите технологични инсталации за удобно пазаруване в своя магазин. Не по-назад в дигиталните иновации остава и популярната спортна марка Nike, която посрещна любителите на спорта в чисто новия си магазин на 1-ви септември, когато отново отвори врати и Massimo Dutti.

Реновираният магазин на Zara вече разполага с площ от 3 000 кв. м, изцяло обновен интериор и специализирани зони за облекло, обувки и аксесоари. Марката направи следваща стъпка в развитието си, имплементирайки нови технологии в модата, които да направят пазаруването достъпно, лесно и удобно. Реновираният магазин разполага с каси за самообслужване, които дават възможност на клиентите да сканират, опаковат и платят своите артикули. Обектът разполага също и с интерактивни пробни, както и автоматизиран процес за получаване на онлайн поръчки.

Новооткритият магазин на NIKE на ниво +1 също заложи на въвеждането на технологии в модата. Реновираният магазин е оборудван с идентификационна система, която има комплексни функции: разпознаване на взетите артикули в пробните, предложение на алтернативни такива, размери и цветове, които клиентът може да избере чрез тъч монитор във всяка пробна, а чрез натискане на специален бутон клиентите ще имат опция да поискат асистенция. Някои от иновациите предстои да бъдат инсталирани на по-късен етап.

Advertisement

Любителите на стилното и елегантно облекло могат да посетят новия и по-просторен магазин на Massimo Dutti на ниво 0, където ще намерят най-новите предложения на марката за сезон есен/зима 2022 г.

Повече информация можете да намерите в сайта: paradise-center.com

Continue Reading
Advertisement