Connect with us

Музика

Новият албум на George Ezra e ‘Staying at Tamara’s’

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 23-ти март излиза дългоочакваният нов албум на британският изпълнител и композитор – George Ezra! „Staying At Tamara’sе вторият студиен проект за Ezra, който излиза на физически носител (CD & Vinyl) и в дигитална версия от Columbia Records. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Staying At Tamara’s излиза три години след премиерата на дебютния албум на George Ezra – Wanted On Voyage. Албумът оглави британската класация за продажби и стана 4 пъти платинен на Острова. Сега Джордж Езра се завръща с колекция от „песни за бягство, сънища, тревоги и любов“.  Звученето на пилотния сингъл от албума „Paradise“ визуализира до голяма степен атмосферата в предстоящия проект.

Албумът е наличен за предварителни поръчки на CD & 2-Vinyl в musicmall.bg тук

Подобно на „Wanted On Voyage, целият проект „Staying At Tamara’s“ е написан, създаден и вдъхновен от пътуванията на Джордж Езра и престоя му на различни места. Мистицизмът на шотландския остров Скай, голяма свинеферма в Норфолк, бивша фабрика за преработка на царевица в Кент, запуснат хангар в Уелс или Airbnb апартамента в Барселона, собственост на Тамара, на която е кръстен и самият албум. Резултат е 11 песни, събрани в един албум, изпълнен с много свежи идеи, енергия и позитивност.

Advertisement

На 29/03 март стартира световното турне на Джордж Езра във Великобритания, САЩ и Европа. За повече информация на www.georgeezra.com.

George Ezra е сред най-продаваните британски изпълнители за последното десетилетие. Дебютният му албум „Wanted On Voyage е сертифициаран с 4x платинен статус на продажби във Великобритания и е в Топ 10 на най-продаваните заглавия за 2014 и 2015. Албумът става #1 в официалния британски чарт и престоява в класацията в продължение на 122 седмици. За по-малко от 18 месеца, от абсолютно непознато име в музикалната индустрия  Джордж Езра се превърна в един от най-успешните изгряващи артисти в международен мащаб: дебютният му албум влезе в Топ 10 на класациите на 10 държави ; 4 номинации за наградите Брит ; една награда на BBC Music и най-престижното отличие за композитори Ivor Novello.