Connect with us

Кино

Новият трейлър на „Снежния човек“ смразява кръвта

Avatar

Публикувано

на

Един от най-чаканите трилъри тази година – Снежния човек, се сдоби с нов трейлър, който кара кръвта съвсем да замръзне във вените ни. Базиран на романа на Ю Несбьо, филмът разказва за зловещ сериен убиец, който се активизира при падането на всеки нов сняг. За да го залови, полицията разполага с ограничено време и непрестанния ужас, че всеки момент може да завали сняг и да извади наяве жестокостта на Снежния човек.

Майкъл Фасбендър в ролята на Хари Хоул води разследването за изчезнала жена малко след като завалява поредния. И колкото повече подробности открива около изчезването, толкова повече се засилват страховете му, че случаите са свързани, а жените са жертви на един и същи зловещ убиец. Ребека Фъргюсън влиза в ролята на новото попълнение в екипа на Хоул – Катрине. С общи усилия те се опитват да намерят връзка между редица стари случаи, за да предотвратят нова жертва на серийния убиец.

В Снежния човек ще видим още Шарлот Гейнсбор, Вал Килмър и Джей Кей Симънс. Режисьор на смразяващия кръвта филм е Томас Алфредсон, който е доказан майстор на трилърите в Дама, поп, асо, шпионин и Покани ме да вляза.

Снежния човек идва в кината на 13 октомври 2017 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement