Connect with us

Tехнологии

Новият флагман на HTC: Изваян до съвършенство

Avatar

Публикувано

на

Днес HTC представи най-новия си телефон, върху който работеше в пълна тайна през последните 12 месеца. Обратната връзка от клиентите бе неразделна част от производствения процес, а в съчетание с прецизно внимание към всеки детайл HTC 10 предлага всичко, което бихте искали от един флагман.

 

Флагманът въплъщава величие и независимост, като дава израз на максимата, че цялото е по-внушително от сбора на съставните му части. Най-новото попълнение в семейството на HTC е телефон, който съчетава камера от световна класа със златен аудио стандарт, смел нов дизайн от цяло парче метал и несравнима производителност.

 

Съвършен дизайн

Advertisement

[media-credit id=198 align=“alignnone“ width=“300″]2182 Environmental UPDATED 3_17[/media-credit]

Вдъхновен от светлината и изваян до съвършенство, HTC 10 е с изцяло нов дизайн: смелите контури са издълбани от твърд метал. Улавяйки красиво светлината, скосените ръбове придават по-тънък вид с изцяло стъклената си предна част, сливаща се с металния корпус.

И понеже сме влюбени в малките детайли винаги, когато създаваме ново устройство, изследваме всички материали с изключителна прецизност. Екипът ни от дизайнери се стараеше неуморно, за да създаде телефон с красиво изработен бутон за захранване, при който високоговорителите изглеждат още по-красиво, а звукът е с още по-високо качество на звука. HTC 10 e телефон, при който сензорът за пръстови отпечатъци разпознава пръста ви от почти всеки ъгъл.

Важно е да отбележим, че направихме правилната изработка. Прецизно проектиран да издържа на всекидневните удари, падания и одрасквания, HTC 10  беше подложен на 168-часов температурен тест при температури от – 20 градуса до унищожителните

+ 60 градуса. HTC 10 премина и през повече от 10 000 теста на падане, огъване, надраскване и корозия.

 

Advertisement

Камера на световно ниво!

[media-credit id=198 align=“alignnone“ width=“300″]HTC 10_PerL_GlacierSilverW16Feb22[/media-credit]

С HTC 10 ние предлагаме това, в което вярваме и сме сигурни, че HTC 10  притежава най-добрите камери на пазара в момента. Те  са първите в света с оптична стабилизация с голяма апертура F / 1.8 лещи едновременно  на предната и на задната камери. Основната камера е оборудвана  с нови, по-големи сензори – 12 милиона от ново поколение  UltraPixels (1.55um на пиксела ), по-бърз лазерен авто фокус на основната камера. Предната UltraSelfie™ камера има широкоъгълни лещи  и светкавица, посредством присветване на екрана на телефона. HTC 10 осигурява изключително ясно заснемане при слаба светлина и снимки с висока резолюция, независимо дали сте зад или пред обектива.

Камерата стартира за по-малко от 0,6 секунди и е снабдена с 2-ро поколение лазерен автофокус, който прави фокусирани снимки още по-бързо. Тя е достатъчно бърза, за да работи в „burst mode“ (серия от снимки на бързо движещ се обект). Всички настройки са разположени максимално удобно за пръстите ви, а функцията Pro Mode дава допълнителни възможности за по-опитните фотографи, включително и заснемане на изображения в RAW формат.

 

Advertisement

Постигнатите  на теста „DxOMark“ 88 точки, са едно от най-високите постижения за качество на камерата на всеки смартфон към днешна дата и е плод на десетки хиляди часове, прекарани във фина настройка на всеки елемент, за да гарантира снимки и видео на световно ниво.

 

Най-добрите снимки, най-добрият звук

Качествените изображенията не са единственото, което поставя този смартфон на върха – HTC 10 съчетава възможности за ярко 4K видео заснемане с първия 24-битов Hi-Res стерео аудио запис в света. Заснемането е до 256 пъти по-детайлно, отколкото стандартни записи, с два пъти по-добър честотен диапазон и качество на записа все едно наистина човекът е до вас.

 

Advertisement

Създаден за аудио маниаци, HTC 10 има сертификат за Hi-Res аудио и е проектиран да направи музиката да звучи по начин, по който не сте и очаквали.  В слушалките  има  вграден усилвател, който дава два пъти по-силен звук, отколкото конвенционалния такъв,  има  способността да усилва от 16 на 24-битов аудио звук и  както и висококачествено преобразуване на цифров в аналогов звук, комбинирано с десетократно по-малки изкривявания на звука спрямо други устройства на пазара.

[media-credit id=198 align=“alignnone“ width=“300″]Без име[/media-credit]

Всеки чува нещата по различен начин, затова HTC 10 е с изцяло нова профилна система Personal Audio, която подобрява вашето аудио изживяване. Чрез създаването на един уникален профил, който адаптирате към   вашия  слух, той динамично настройва специфични звукови честоти към всеки слух, което ви позволява да слушате музика точно по начина, по който желаете. Доразработените HTC BoomSound ™ Hi- Fi edition говорители са оборудвани със същия дизайн като водещите акустични системи и са комбинирани със специален усилвател за всеки говорител за  да възпроизведат нечувано до сега  при смартфоните   качество на звука.

И понеже уникалният звук се нуждае от страхотни слушалки, ние включихме в комплекта на новия ни флагман, най-добрите на пазара Hi- Res сертифицирани аудио слушалки. Те се отличават с тънки едва 8µm полимерни диафрагми, уголемени със 70% драйвъри, слушателите се радват на богат звук и най-доброто аудио изживяване.

 

Най-доброто изпълнение

Advertisement

HTC 10 акцентира върху хардуера, но в същото време представя най-добрия софтуер в своя клас, според нас, фокусирайки се върху правилното съчетаване на основни характеристики. Приложенията стартират два пъти по-бързо, те са с най-висок стандарт и HD дисплей от ново поколение с 30% повече цветност, създаваща кинематографично усещане и 50% по-висока чувствителност при докосване от предшественика си, дори и с най-леките и бързи движения на пръстите работите перфектно.

[media-credit id=198 align=“alignnone“ width=“300″]Без име[/media-credit]

Вниманието към детайла не спира дотук. Сигурността е важна за потребителите и ние създадохме скенер за отпечатъци, който отключва дисплея за светкавичните 0.2 секунди. Той е алгоритмично програмиран да ви разпознава все по-бързо и точно с течение на времето.

 

Проектиран, за да издържи по-дълго, HTC 10 се гордее с последен модел процесор Qualcomm Snapdragon и най-съвременната 4G LTE връзка. Всяко устройство се предлага с Boost+ , предназначен да направи телефона ви по-бърз, да ползва по-малко енергия и да осигурява ефективна защита и управление на приложенията. Това включва интелигентен „бустър“, който автоматично оптимизира паметта,  бустър за игри, който ползва по-малко енергия по време на гейминг, както и нова система PowerBotics, която отваря и затваря приложения, използващи повече енергия и по този начин удължава живота на батерията с 30% или до два дни.

 

Advertisement

Boost+ оптимизира работата не само с по-лесното стартиране на приложения, но и с функцията за заключване App Lock, която осигурява още едно ниво на защита с възможността да заключавате което и да е приложение, докато App Manager мигновено поправя всяко приложение, което не работи добре.

 

HTC 10 включва и последен модел компактно зарядно 3.0 Rapid Charger с подобрено топлинно управление, така че батерията може да се зарежда с до 50% само за 30 минути – идеално за хора, които откриват, че батерията на телефона им е изтощена в края на работния ден.

 

Вие контролирате!

Advertisement

Намалявайки дублиращите се и предварително заредени приложения и интегрирайки най-доброто от HTC и Google, създадохме телефон, който Ви дава възможност да решите какво да качите на устройството.

 

Със специално създадения  HTC Freestyle Layout, вече нямате лента на екрана, която да диктува оформлението. Вместо това може да подходите креативно и да подредите екрана чрез плъзгане на икони и стикери, където пожелаете. Можете да ги поставяте, да ги групирате, да създавате линк към приложения или въобще да махнете иконите от екрана – изборът е изцяло ваш.

[media-credit id=198 align=“alignnone“ width=“300″]Без име[/media-credit]

Последната версия на  HTC Themes ви осигурява достъп до хиляди професионално създадени теми със собствени икони, фон и звук, като персонализирате телефона си според собствения си стил.

 

Advertisement

Аксесоари и наличности

За да подсили Вашето преживяване, HTC 10 предлага изцяло нов калъф Ice View с  полупрозрачна и изключително гъвкава предна част. Така винаги, когато искате да се обадите, да прочетете съобщение, да смените песен или да снимате, можете да го направите без дори да отваряте калъфа. Това е опростяване на функциите без да се жертва сигурността.

 

HTC 10 ще е наличен в търговската мрежа в България от  началото на май  2016 г. в три цветови комбинации: Carbon Grey, Glacier Silver и Topaz Gold.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement