Connect with us

Кино

Нови епизоди на „Гъмбол“ ни очакват по Cartoon Network

Avatar

Публикувано

на

Gumball 3

Синята котка, създадена от Бен Бокле, се завръща в нова поредица. През март по Cartoon Network започва предаването „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“. Гледайте от днес -1 март! Епизодите ще се излъчат като част от маратона „Невероятният месец на Гъмбол“.

В къщата на Уотърсън има наистина експлозивна комбинация от герои. Изпълненият с въображение Гъмбол, сърцатият Дарвин и суперинтелигентната Анаис представляват епик, който никога не може да е скучен. Амбициозната им майка и добродушният им татко знаят това много добре.

От днес феновете ще могат да се насладят на поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“, която ще е изпълнена с много приключения. Това са цели 8 специални епизода, в които зрителите ще следят героите по време на извънредно събитие – изборите за президент на училището. Гъмбол не може да пропусне такава уникална възможност и решава да участва в предизборната надпревара. За да го направи, той иска помощ от Пени, а по-късно и от Лесли и Бобърт. Състезанието завършва с епизоди в стил „мемоар“, в които Анаис създава родословното си дърво, Лесли разкрива мистериозното минало на Елмор, а Гъмбол, сестра му и брат му се опитват да измислят най-добрия подарък за майка си.

Този мартенски маратон по Cartoon Network ще бъде чудесна възможност да си припомним и приключенията на синьото коте в поредицата „Невероятният свят на Гъмбол: Училищният албум на Дарвин“. Затова не пропускайте нито епизод.

Премиерата на новото предаване „Невероятният свят на Гъмбол: Хрониките на Гъмбол“ е днес – 1 март от 16.00 ч. по Cartoon Network. А епизодите ще се излъчват всеки ден като част от „Невероятният месец на Гъмбол“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement