Connect with us

Общество

Нови приключения с Мастър Кърт по Boomerang

Avatar

Публикувано

на

До този момент Мастър Кърт успя да се пребори за спасяването на Къртичия град от намръщения Градинар. Сега той е герой и най-известната къртица в града, призвана от съгражданите си да ги защитава от всякакви злини. Негови помощници са най-добрият му приятел – магическата книга Коди и супер мъдрата Доти. Заедно, те трябва да държат под око Градинаря, който иска Коди за себе си.

В първия епизод ще се случи нещо изненадващо с жителите на града. Странно устройство пада от небето. Хората го наричат мобилен телефон. Малките къртици искат да знаят как работи този интересен инструмент и защо прави странно заклинание над тях.

Кърт ще участва в състезание за пикантна храна, но Градинарят случайно ще съживи огромна чушка и героите ще трябва да развалят злощастната магия. Кърт също ще реши да се клонира. Той е убеден, че това ще му помогне да изпълнява задълженията си по-добре. Но двойникът му ще създаде голям хаос и магията ще трябва да бъде развалена.

Новата поредица „Кърт“ започва на 13 декември от 16.00 ч. по Boomerang. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Continue Reading
Advertisement