Connect with us

Галерия

„Нови 101 отбивки” ще бъде изложена в НДК между 24 и 29 май

Avatar

Публикувано

на

Нови 101 отбивки” (ИК „Сиела”) на Иван Михалев и Елина Цанкова излезе от печат преди месец и оттогава не слиза от първите места в класациите на родните книжарници. След премиерата си в галерия Credo Bonum в края на миналия месец, продължението на втората най-продавана книга у нас за 2015 г. – „101 отбивки”, ще бъде представено и по време на тазгодишния Пролетен базар на книгата в НДК. Пътуващата изложба, която съпроводи премиерата през април, може да се види и в НДК от 24 до 29 май.

На 28 май от 12:00 часа на сцена ляв полуетаж в НДК ще се състои второто представяне на хитовия пътеводител „Нови 101 отбивки” на Иван Михалев и Елина Цанкова. Подобно на премиерата на книгата в галерия Credo Bonum от 26 април тази година, и в НДК между 24 и 29 май ще бъдат изложени 44-те смайващи фотографии от прелестни места из цяла България – всички те, описани и публикувани в „Нови 101 отбивки” на Михалев и Цанкова.

Очаква се пътуващата фотоизложба скоро да поеме из цялата страната – амбицията на организаторите е изложбата да обиколи колкото е възможно повече места в България. Повече информация относно следващите спирки на пътуващата изложбата ще бъде обявена на фейсбук страницата Отбивки.

Представянето на „Нови 101 отбивки” и съпровождащата го фотоизложба са част от културната програма на предстоящия Пролетен базар на книгата, който ще се проведе от 24 до 29 май в НДК.

Continue Reading
Advertisement