Connect with us

Музика

Новото видео на Fang вече е факт

Avatar

Публикувано

на

Новото видео на Fang вече е факт. „П.П.П (Бармане, налей)” е по музика и аранжимент на Петко „Fang” Иванов, микс и мастеринг от Димитър Ганчев. Видеото е дело на Full House Image, а в него взимат специално участие Виктория Вълкова – успешен български модел във Франция и „Мис Туризъм – Созопол 2015” и Ивайло Маринов – лице на Bamboo Beach и първи подгласник на „Мистър Туризъм– Созопол 2015”.

Парчето „П.П.П.” е част от предстоящия солов албум на Fang – „Зеленият път”, по който работи усилено с известния микс инженер и музикален продуцент Димитър Ганчев. Албумът „Зеленият път” се очаква да излезе до края на 2015 година.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]IMG_9226[/media-credit]Петко „Fang“ Иванов е бургаски рап изпълнител, музикален продуценти основател на базираната в Бургас музикална компания HGF Entertainment. Известен с хитовия си сингъл “Паля, Дърпам, Пуша”,както и с участието си в хитове като “Не Си От Тук” на Добри Момчета и “По Цял Ден” на Hoodini. Fang композира и продуцира песни и албуми за други изпълнители, средкоито „Thriller“, „II Причастие“ и „Той е“ на Hoodini, „Port of Burgas“ на ДобриМомчета, „Спуснатизавеси (Fang Ремикс)“ на Лора Караджова и 100 Кила.

През лятото на 2012 г. излиза песента му „До края на нощта“, амалко по-късно и „Искаш рап“. През годините Fang работи с Добри Момчета, Hoodini, 100Кила, Криско, Лора Караджова, DJFed, DJ Pheel,M.W.P., F.O., Young BB Young и още много други. През 2014 г. илиза песента на Рафи Hoodini – „Нали така“, на която Fang е автор и музикален продуцент.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement