Connect with us

Lifestyle

Новото любимо място на София отвори врати

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Новото любимо място на София отвори врати на 23 януари. То се нарича лазерен център Body Aesthetics и не цели да прави хората красиви, а… щастливи. Да се чувстваш добре в своята кожа е мотото на центъра.

Сърцето му е д-р Валентина Трачева, лекар по дентална медицина, която е посветена в цялостната грижа за естетическия вид на кожата, тялото и лицето. Тя е майка на две деца, което я кара да търси начин да създаде перфектното място за активни жени – работещи майки, които искат да изглеждат и да се чувстват добре в своята кожа. Ето защо д-р Трачева събира край се бе си не просто екип от професионалисти с медицинско образование, а истински съмишленици. Тя е в основата на семейния бизнес Body Aesthetics.

Гласът на центъра е най-сърцата тв водеща в български ефир – д-р Неделя Щонова. Тя озвучава радио рекламите на Body Aesthetics, защото харесва каузата им да стимулират естествената красота у човека, без да променят оригиналния му облик.

Центърът е оборудват с иновативни технологии от най-висок клас. Той е един от малкото салони в България, които разполагат с лазера за елипация Gentle Lase Pro и  могат да решат проблемите на русите жени и мъже с нежеланото окосмяване. Той третира успешно светли и тънки косми за разликата от останалите лазери на пазара. Също така е напълно безболезнен и много бърз. Една процедура с него на подмишници, например, трае само 2 мин.

Advertisement

За отслабване, стягане на кожата и премахваме на целулит Body Aesthetics разполагат с две нови технологии – криолиполиза Cool Tech и радиочестотния апарат Vela Shape III.

„Причината да предлагаме точно тези две процедури поотделно и в комбинация е малко известният факт, че мастните клетки не могат да бъдат “стопени” или унищожени чрез диети и физическо натоварване. Човек се ражда с перфектен брой мастни клетки в организма си, но неправилния начин на хранене в ранна детска възраст може да доведе до натрупване на мастни клетки в организма. Диети и спортуване могат само да намалят обема на мастните клетки, до момента в който не прекалите с калориите отново. За да унищожите излишните мастни клетки, те трябва да бъдат подложени на драстични температурни промени или ултразвук.

Веднъж премахнати в една област, мастните клетки вече никога не се появяват там отново. Това прави криолиполизата с Cool Tech – ефективен метод за решаване на проблема с мастните натрупвания. Това, с което Vela Shape III допринася за безупречен вид, е дренирането на мастните клетки, които остават в организма, и стягането и изглаждането на кожата, защото диетите и упражненията могат да стегнат и заздравят мускулатурата ви, но не и кожата ви“, казва д-р Трачева.

снимка: ПР

За чиста и здрава кожа на лицето Body Aesthetics предлагат любимата терапия на куп холивудски звезди – Hydrafacial MD. Терапията представлява насищане на кожата със серуми на билкова основа за дълбоко почистване и хидратация. След процедурата кожата става сияйна, свежа и с равен тен. Не ви е нужен фон дьо тен. Процедурата подобрява естествения вид на кожата, затова е любима на Бионсе, Матю Маконъхи, че дори и на принц Албърт от Монако.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement