Connect with us

Tехнологии

Новото партньорство на Samsung с Etsy обогатява телевизора The Frame

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви ново партньорство с Etsy, международната платформа за уникални креативни стоки и произведения на изкуството, благодарение на което нови 25 творби, вдъхновени от природата, ще бъдат включени в Art Store. Новите творби са достъпни ексклузивно на телевизора The Frame.

Налична в световен мащаб от 28 октомври, колекцията от разнообразни произведения на изкуството, подходящи за цялото семейство, включва петима популярни художници от Etsy: Jorey Hurley, Elly Mackay, Melanie Mikecz, David Scheirer и Mirlande Jean-Gilles, които работят в различни жанрове – от колаж до акварел. 25-те избрани творби на художниците са комбинация от ярки илюстрации, цветни колажи, причудливи изображения и графики, които оживяват на QLED екрана на The Frame, които събуждат въображението на всеки.

Проектиран да функционира като телевизор, когато е включен, и рамка за произведение на изкуството, когато е изключен, The Frame е иновативно дигитално платно, което отразява личния стил на потребителя. С над 1400 произведения на изкуството, които се предлагат в обширния каталог на Art Store, новото партньорство с Etsy идва в момент, когато потребителите преосмислят предназначението на домовете си и как обектите в пространствата могат да бъдат вдъхновяват и  създават положителни емоции.

„Когато през 2017 г. се появи The Frame, Samsung подготви разнообразен каталог от произведения на изкуството от цял свят. Колекцията, разработена в партньорство с Etsy, е нещо ново за нас и изключително специално“, коментира Салек Бродски, вицепрезидент „Стратегически партньорства и бизнес развитие“ в Samsung Electronics. „С обширната колекция в Art Store Samsung цели изкуството да достигне до все повече потребителите, които да открият за себе си нещо, което да ги докосне и да ги вдъхнови. Радваме се, че имаме възможност да представим на публиката по целия свят петима артисти, част от дигиталната платформа Etsy.“

„Тези талантливи артисти наистина олицетворяват творческия дух на нашата общност. Вълнуваме се, че чрез това партньорство аудиторията може да се докосне до таланта им“, споделя Кели Клаусен, директор „Комуникации и стратегически партньорства“ в Etsy. „Чрез съвместната ни работа със Samsung творческото вдъхновение на художниците ще влезе директно в домовете на хора по целия свят.“

Advertisement

Art Store каталогът на The Frame представя произведения на изкуството от колекциите на музеи и галерии от целия свят в блестящо 4K качество на картината. Уникалните партньорства на Samsung превърнаха потребителското изживяване с The Frame: традиционната представа за телевизор се измести от концепцията за телевизор като център за откриване на най-емблематичните произведения на изкуството.

За повече информация относно The Frame, моля, посетете тук.

Continue Reading
Advertisement