Connect with us

Музика

Ново видео от EMERALD SUN

Avatar

Публикувано

на

EMERALD SUN пуснаха клип към парчето „METAL DOME” дало име на третият им  дългосвирещ албум. Творбата излезе на 22-ри май тази година чрез Fastball Music/Soulfood и съдържа 12 композиции в това число и много специалният дует с Liv Kristine (Leaves Eyes, Theatre Of Tragedy). С този албум музикантите освен, че се представиха впечатляващо поднасяйки поредният фантастичен микс от фойерверки и мелодични химни, но отбелязаха и своеобразен творчески връх в кариерата си.

Както знаете на 29 ноември в столичния клуб Mixtape5 EMERALD SUN ще свирят за първи път на наша сцена заедно със специалното двучасово шоу на RAGE, по случай навършването на 20 години от издаването на култовият албум „Black In Mind”.

 

Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,  Technopoilis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
В момента и до деня на концерта билетите ще се продават по 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.
 

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Advertisement

Предстои оповестяването на подробности.

 

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

Видеото на EMERALD SUN:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement