Connect with us

Култура

Ново поколение приказки се зараждат в магическата „Кралска академия“!

Avatar

Публикувано

на

Голямата церемония корица

Училището може да бъде и интересно, особено когато преподавателите в него са Снежанка, Красавицата и Звяра или Спящата красавица. Осмелете се да прекрачите прага на Regal Academy и да се запознаете с тях!

Кралска академия момичета Роуз е нормална тийнейджърка на Земята, но никога не сте срещали момиче като нея. Защото един ден тя се оказва записана в училището за магия и вълшебни приказки, Кралската академия, а също така научава, че е… внучка на Пепеляшка! Какво може повече да иска едно момиче? Но всеки приказен герой е изправен пред нелеката задача да пази света от злото, а борбата с него винаги е трудна без помощ от приятели – Травис, Джой, Астория и Хоук се превръщат във верни спътници на очарователната Роуз и доказват, че с приятелство и със задружна работа всичко е възможно!

Главозамайващото приключение из Страната на приказките на новото поколение приказни герои ще ви убеди, че вълшебства съществуват, а уроците могат да бъдат огромно забавление!

Прекарайте „Един ден с Роуз“, станете част от „Голямата церемония“ и получете ценни „Модни съвети“ от най-стилните, най-забавните, най-талантливите и най-очарователните ученици в магическото „Училище за приказки“!

Поредицата Regal Academy вече се превърна в сензация в цяла Европа, преповтаряйки успеха на „Клуб Уинкс“. Книжките със стикери изобилстват от игри, модни съвети, загадки и рисунки за оцветяване, подходящи за деца до 10 години, и се превръщат в ценен помощник в развиване на собствен стил и насърчаване на творческото мислене. А романите, посветени на Роуз и приятелите ѝ, ще направят всяко дете част от един вълнуващ и изпълнен с вълшебства живот, за какъвто често мечтаем.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement