Connect with us

Gaming

Нов монитор Philips с Adobe RGB, QHD и USB-C

Avatar

Публикувано

на

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, изважда на пазара нов Philips Brilliance QHD монитор с USB-C и High Dynamic Range (HDR). 32-инчовият 328P6AUBREB предлага чудесно качество на изображението и докинг с един кабел за подобрена продуктивност и удобство без усилия.

Свързване, създадено да бъде лесно

328P6AUBREB е снабден с изключително гъвкава възможност за връзка – последно поколение USB 3.1 Type C. С тънък конектор, който може да бъде обръщан, USB-C позволява на потребителите да зареждат, прехвърлят звуков и видео сигнал, и да се свързват към Internet – всичко това с помощта на един единствен кабел. По този начин мониторът мигновено се превръща в докинг станция, но не заема допълнително място на бюрото. Моделът позволява лесно свързване на няколко дисплея, което е предпочитана от графичните дизайнери опция. По същия начин USB-C разширява ограничените възможности за връзка на преносими компютри и позволява на потребителите да прехвърлят данни по сигурен начин, и при много високи скорости. USB 3.1 е 20 пъти по-бърз от USB 2.0, което прави трансфера на данни много лесен. От друга страна потребителите, които често имат проблем с ниско ниво на батерията, могат да се възползват и от тази функция на USB-C, чрез която могат да се зареждат и преносими компютри.

Несравнимо визуално преживяване

Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD, описва така позиционирането на модела: „Мониторите от P-линията са проектирани да осигурят прецизно и точно цветово представяне. Горди сме да предложим този нов модел на пазара, за да посрещнем високите изисквания на професионалистите. Моделът е перфектен избор за графични дизайнери, CAD инженери, фотографи, видео редактори и други професионалисти, които разчитат на изключително пресъздаване на фини детайли в изображенията.”

Advertisement

С Quad резолюцията потребителите ще се насладят на отлични визуално преживяване. Технологията HDR осигурява изключителни яркост и контраст, както и богата палитра от нови цветове, които няма как да бъдат видени на обикновен монитор. С 10-битовото представяне на цветовете се постигат 1.074 милиарда нюанса, а самият монитор използва 12-битова вътрешна обработка за осигуряване на максимално естествени цветове и преливки. Покритието на 99% Adobe RGB и 100% sRGB (CIE 1973) позволява на 328P6AUBREB да предложи професионален цвят върху 2560 x 1440 пиксела, което гарантира кристално чисти изображения. Благодарение на IPS технологията на панела, мониторът може да бъде наблюдаван от ъгли до 178°, без да губи от точното пресъздаване на цветовете или равномерната яркост, които изискват професионалните приложения.

Допълнителна доза удобство

Освен със своите възможност за свързване и зашеметяваща картина, 32-инчовият QHD дисплей впечатлява с много от отличителните функции, които допринесоха за репутацията на мониторите Philips: ергономичната стойка SmartErgoBase позволява на потребителите да накланят, завъртат и повдигат дисплея за максимален зрителен комфорт. Моделът включва и Philips LowBlue режим, който намалява потенциално вредната синя светлина с по-къса дължина на вълната. Технологията Flicker-free регулира яркостта и намалява трептенето за още по-комфортна работа, а вградените стерео говорители елиминират нуждата от допълнителни колонки. Не на последно място, мониторът е чудесен избор за загрижените за екологията потребители със своите 65% рециклирани пластмаси.

Philips 328P6AUBREB от P-линията е с препоръчителна крайна цена от 979 лв. с ДДС и ще се предлага на пазара през януари 2018 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement