Connect with us

Tехнологии

Нов 4K UHD монитор Philips впечатлява със своите цветове и скорост на прехвърляне на данни

Avatar

Публикувано

на

288E2UAE 00 IMS tr TR

Новият монитор Philips 288E2UAE (28″/71,1 см), със своите 1,07 милиарда цвята, USB 3.2 SuperSpeed трансфер на данни и тънък, атрактивен дизайн, е перфектният избор за потребители, търсещи стилна външност и представяне на професионално ниво. Новият монитор Philips е идеалното решение за много различни ситуации и настройки, благодарение на набора от функции, които се асоциират обикновено с бизнес средата и отвеждат работата в домашни условия на следващото ниво.

Живот в цвят

Когато става дума за висока резолюция, детайли и изображения, няма допустим компромис. Потребителите очакват най-доброто преживяване от всеки дисплей, независимо дали е на смартфон или телевизор. Когато времето пред екрана на компютъра е значително, това става още по-важно в ежедневието. Новият монитор  Philips 288E2UAE предлага UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) изображения и UltraWide технология с 1,07 милиарда цвята. Всеки цвят оживява и всеки детайл е подчертан при обработката на снимки, видеа и електронни таблици. Новият 28” дисплей използва IPS LED технология с широки ъгли на видимост и SmartContrast за дълбоки черни детайли, които осигуряват удовлетворяващото зрително преживяване, очаквано от потребителите на Philips. Когато задачите са много и сложни, потребителите могат да разчитат на технологията MultiView за едновременно свързване на две устройства, като например PC и преносим компютър.

Бързо и лесно

За работа, забавление или която и да е задача потребителите изискват скорост и лекота. Новият монитор Philips предлага USB 3.2 SuperSpeed технология с един USB към компютъра и четири гнезда за свързване на устройства, така че потребителите могат да свържат тяхната клавиатура и мишка към монитора. Един USB порт поддържа бързо зареждане и отговаря на стандарта USB-IF Battery Charging (BC1.2) като позволява на ползвателите да зареждат техните съвместими смартфони. Като още опции за връзка мониторът предлага HDMI и DisplayPort. Всички конектори са разположени на хоризонталната лента на гърба на монитора, а системата за управление на кабелите помага за поддържане на работното място подредено. Бутонът EasySelect представлява джойстик, който позволява бърз достъп до менюто на монитора и улеснява настройките. Всеки детайл е проектиран така, че да запази предната рамка изчистена и да спомогне за поддържане на подредена работна среда.

Advertisement

Дизайн и удобства

Мониторите Philips са известни със своя елегантен дизайн и комфортни функции, и Philips 288E2UAE остава верен на тези обещания. Моделът е с ултра тънки рамки, по-тънък страничен профил и елегантна стойка, което го прави идеален избор за домашния интериор. Настройващата се стойка може да бъде накланяна (-5/20 градуса) и позиционирана на оптималната височина, благодарение на функцията за повдигане със 100 мм. Щадящ очите, Philips 288E2UAE разполага с екран против отблясъци, EasyRead режим за четене като от хартия и Flicker-free технология, както и LowBlue режим за комфортно използване.

Този монитор Philips се отличава и с устойчивите си характеристики. Съответстващ на стандарта RoHS, той има сертификати EnergyStar 8.0 и TCO, не включва живак и олово и използва 100% рециклируема опаковка.

Philips 288E2UAE ще е наличен от февруари на препоръчителна крайноклиентска цена от 645 лв. с ДДС.

Повече информация за мониторите Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Advertisement
Continue Reading
Advertisement