Connect with us

Tехнологии

Номи, таен агент от новия филм за Джеймс Бонд, е уловена… със смартфон

Avatar

Публикувано

на

Британската актриса Лашана Линч, която играе таен агент Номи в предстоящия филм за Бонд „Смъртта може да почака“, е заловена от популярния в социалните мрежи експерт по мобилна фотография Бен Маклийн, като част от най-мащабната глобална маркетингова кампания, провеждана някога от HMD Global, домът на телефоните Nokia. Бен Маклийн има над половин милион последователи в социалните мрежи и е известен със своите креативни снимки и трикове.

Фотосесията, заснета в емблематичните филмови студиа Pinewood Studios, е реализирана с Лашана Линч, като новия таен агент Номи и Nokia 8.3 в главните роли във вдъхновена от Бонд сцена, с поредица от епични ефекти и деветметрова конструкция, от която Бен виси във въздуха, за да заснеме най-добрия кадър. Nokia 8.3 5G е „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“.

Кадрите идват след обявената през март новина, че HMD Global е официалният мобилен партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“. Във филма се появяват редица устройства, включително Nokia 8.3 5G, неподвластен на времето 5G1 смартфон, който разполага с мощна четворна камера PureView с оптика ZEISS, както и култовият Nokia 3310, който феновете познават и обичат.

Партньорството позволява на HMD Global да демонстрира статута си на глобален производител на смартфони с Android™, който утвърждава своя ангажимент към сигурността, скоростта и иновациите, посрещайки нуждите дори на най-взискателните клиенти в света.

Лашана Линч, която играе таен агент Номи в „Смъртта може да почака“, казва:

Advertisement

„Светът, в който живеем сега, е такъв, че всички имаме най-добрата джаджа в джобовете си, невероятно е, какво могат да правят смартфоните в днешно време. Вълнуващо е да представим този нов смартфон, за да отпразнуваме излизането на „Смъртта може да почака“ през ноември. Nokia 8.3 5G е доказателство, че джаджите на Бонд са винаги с няколко хода напред в играта.“

Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global:

„Малко са културните явления, в които технологиите имат ключова роля така, както е в „Смъртта може да почака“. Почитта на филма към иновациите, в съчетание с удивителната технология, вградена в нашите продукти, превръща всеки смартфон Nokia в единствената джаджа, от която всеки, дори и тайният агент, се нуждае. Именно това прави нашето партньорство толкова силно.

Доверието, сигурността и емблематичният качествен дизайн са основите, върху които е изграден всеки телефон Nokia. Гордеем се с това, че правим най-новите технологии достъпни за всички и с нетърпение очакваме да го покажем и чрез най-новото ни партньорство ”

Гледайте представянето на новата глава в историята на телефоните Nokia в канала на бранда в YouTube, както и на Facebook страницата Nokia Mobile от 18:00 ч. българско време на 22 септември.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мобилен оператор. Действителната скорост зависи от мрежата и други фактори.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement