Connect with us

Музика

Няколко музикални идеи за коледната ви програма

Avatar

Публикувано

на

Ако все още не сте решили как да озвучите празниците – ето няколко идеи за коледната ви програма.

На 20 декември 2014, музикантите от култовата група Ревю са подготвили невероятен акустичен LIVE концерт! Ако искате да чуете любимите си парчета на Ревю в Unplugged вариант и в непринудена обстановка, не пропускайте да събитието в Bridge Bar (под Моста на влюбените). Васил Гюров, Деян Драгиев-Даката, Кристина Серафимова и Весo (Мерудия) ви очакват!

А седмица след това, на 27 декември 2014, на същото място, ще станете свидетели на уникалния експеримент на познатия вече по цял свят BALKANSKY и художникът Цветан Узунов. Докато BALKANSKY ни завладява със солидна порция плътен бас и български фолклорни мотиви, Цветан Узунов ще пресъздаде своето усещане за музиката върху платно – директно пред нас!

Тази вечер е за всички ценители на изкуството, които обичат да експериментират и танцуват, защото BALKANSKY ще ви остави без дъх! Взривявайки клубовете по цял свят, неговия уникален стил се доразвива в музикално пътешествие, което не можете да пропуснете!

И понеже по Коледа стават чудеса, ето още едно събитие, което си заслужава да посетите – концерт на Two Cities One World! Анна Янова – Катур и Джаред Катур, Стефан Здравески, Евден Димитров и Божидар Стоичков са подбрали едни от най-хубавите коледни джаз песни, които ще съчетаят и авторски парчета! Концертът е на 23 декември 2014 отново в Bridge Bar (под Моста на влюбените).
Не пропускайте концертите, защото на всеки от тях може да спечелите билети за следващия!
20.12.2014 – Ревю
23.12.2014 – Two Cities One World
27.12.2014 – BALKANSKY feat. Цветан Узунов

Advertisement

Bridge bar /под Моста на влюбените/, бул. България 2

Повече информация за събитията и предстоящите концерти можете да следите тук: https://www.facebook.com/BridgeBarSofia

Continue Reading
Advertisement