Connect with us

Култура

Обратно в Дивия запад с „Къщата на тайните 3: Сблъсък на световете“

Avatar

Публикувано

на

Къщата на тайните 3 корица

Режисьорът на „Хари Потър“ и „Пърси Джаксън“ със собствена поредица за тийнейджъри!

Крис Кълъмбъс – режисьорът на популярните екранизации на „Хари Потър“ от Дж. К. Роулинг и „Пърси Джаксън“ от Рик Риърдън – напуска снимачната площадка, за да завихри ново приключение между стените на  „Къщата на тайните 3: Сблъсък на светове“.

След перипетиите, сполетели ги в „Къщата на тайните 2: Битката на зверовете“,  животът за децата на семейство Уокър – Брендан, Елинор и Кордилия –  е отново нормален… Но не за дълго. Защото ги очакват поредица от злополучия, които ще ги изпратят в… Дивия Запад!

В част трета от поредицата, която съвсем скоро ще бъде филмирана, приятелски настроеният колос Дебелия Джагър се озовава в залива на Сан Франциско, при това в смъртна опасност, леден звяр е забелязан в Санта Роза, а други тайнствени създания започват да се появяват из цяла Америка – героите от творбите на Денвър Кристоф нахлуват в истинския свят. Сега зависи от Брендан, Елинор и Кордилия да се върнат в света на книгите за последен път.

Готови ли сте да се изправите пред безсърдечни престъпници и зли шерифи, да странствате из пустошта, където ви очакват…  динозаври, извънземни, роботи убийци и самата Ветрена вещица?

Advertisement

На кого ще се доверите, когато всички крият нещо?

В  „Къщата на тайните 3: Сблъсък на светове“ ще откриете изпълнен с бързо действие екшън, епични битки, забавни диалози, хитроумни идеи и… магия!

Continue Reading
Advertisement