Connect with us

Lifestyle

Обявиха в Hacienda Beach победителите в Ерген на годината

Avatar

Публикувано

на

Karnev Grafa i Lyubo 1 600 12952

снимка: PR

На традиционната Нощ на ергените в най-актуалния морски клуб по Южното Черноморие, Hacienda Beach в Лозенец, бяха обявени резултатите от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА. Тя се провежда за втори път, а тази година най-желаните мъже в България бяха избрани от водещите лайфстайл журналисти в България, които гласуваха чрез специални анкетни карти. Близо 80 бяха актуалните господа, разпределени в категориите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. За първа година в онлайн пространството стартира и сайта: www.ergennagodinata.bg, в който бяха публикувани профили на всички номинирани.

Ергените бяха селектирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези за които всички говорят в публичното пространство. Победител в категория Шоубизнес стана актьора Калин Врачански, за втори път победител в категория Спорт е тенис звездата Григор Димитров-Гришо, в категория Бизнес първото място е за Теодор Минев, а в категория Политика най-много са гласували за депутата от коалиция България без цензура Мартин Иванов. През септември в София всички призьори от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА ще получат своите кристални статуетки.

Някои от най-оборотните господа в България се събраха на специалното парти под наслов Нощта на ергените и се забавляваха до ранни зори в клуб Hacienda Beach в Лозенец. Присъствие отбеляза дори певицата и тв водеща Камелия, която предпочете да е инкогнито и дори отказа да позира пред фотографите. Светска премиера направи поп певицата Маги Джанаварова, която официално представи новия си приятел.

Чаровните промоутърки на Exclusive-by Victory бяха атракцията на вечерта, а всички мъже в Hacienda Beach си направиха снимки за спомен с тях.

Advertisement

Ето и Топ-5 на най-желаните ергени в отделните категории:

Категория ШОУБИЗНЕС

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Калин Врачански

2. Орлин Павлов
3. Ненчо Балабанов
4. Слави Трифонов
5. Криско

Категория СПОРТ

Advertisement

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Григор Димитров

2. Ники Михайлов
3. Кубрат Пулев
4. Матей Казийски
5.Станислав Манолев

Категория БИЗНЕС

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Теодор Минев

2. Димитър Тодоранов
3. Младен Самуилов
4. Ангел Ангелов
5. Лъчезар Богданов

Advertisement

Категория ПОЛИТИКА

ЕРГЕН НА ГОДИНАТА – Мартин Иванов

2. Ангел Джамбазки
3. Антонии Тренчев
4. Росен Петров
5. Даниел Митов

Генерален спомоществувател на събитието тази година бе „Булгартабак-Холдинг“АД.

Още информация за ЕРГЕН НА ГОДИНАТА, може да научите на: www.ergennagodinata.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement