Connect with us

Музика

Обявиха датата за „Зеленият път” на Fang

Avatar

Публикувано

на

Дългоочакваният албум на Fang „Зеленият път” ще види бял свят на 02.12.2015 г. и в него няма да има правила. Феновете на качествената хип-хоп музика ще се насладят на едно ново и различно  музикално преживяване. Това обявиха от Hood’G’Fam Entertaiment – компанията, която издава и разпространява албума.

„Зеленият път“ е плод на съвместната работа между Петко „Fang”Иванов и известния микс инженер и музикален продуцент – Димитър Ганчев – Майт. Албумът ще бъде на българския музикален пазар от 2-ри декември тази година, като компакт дискът ще се разпространява в цялата страна в мрежата на книжарници CIELA, дигитален релийз ще може да си набавите от iTunes, Amazon.com и Google Play, a най-нетърпеливите ще могат да се сдобият първи с албума, като направят предварителна заявка в официалния сайт на музикалната компания hoodgfam.com още сега.

Ясни са вече и гост изпълнителите, които партнират на Fang в „Зеленият път“, това са 100 Кила, Hoodini, Добри Момчета, F.O., Jay, Andre, DJ Emotion, Yavi Ve.

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1000″]Fang2 (2)[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement