Connect with us

Общество

Огромна изненада за Лили Иванова на финалния концерт от националното й турне

Avatar

Публикувано

на

На 28 октомври в Благоевград се състоя последният концерт на Лили Иванова от националното й турне за 2016. Билетите за концерта бяха изчерпани седмици преди събитието, а сред публиката в спортна зала „Скаптопара“ присъстваха редица официални гости от българския политически и обществен живот. Минути след грандиозното и неповторимо музикално представление Лили Иванова бе изненадана от генералния спонсор на турнето Лидл България със специален подарък, подготвян от началото на месец септември.

Милена Драгийска-Денчева, изпълнителен директор на Лидл България, връчи на Лили Иванова 4-метров свитък с лични пожелания и обръщения от над 1 000 нейни почитатели. Пожеланията са събирани преди всеки един от концертите от тазгодишното й турне в Пловдив, Велико Търново, Русе, Варна и Благоевград. Всички почитатели имаха възможност да се включат в подготовката на изненадата чрез фейсбук страницата на Лидл България, където изразяваха вдъхновението си от Лили Иванова и нейното творчество.

Лидл България ще изненада и жителите на Благоевград с отварянето на първи магазин на търговската верига в града. Магазинът ще бъде официално открит в неделя, 30 октомври от 13:00 часа.

Повече информация за Лидл България може да намерите на:www.lidl.bg

Continue Reading
Advertisement