Connect with us

Кино

Одри Тоту е звездата – този петък по FilmBox Extra

Avatar

Публикувано

на

photo1

аналите на FilmBox продължават да предлагат интригуващи заглавия през целия месец, сред които романтичната комедия „Деликатност“ и драма трилърът „Мрачен ум“. Този петък от 20:10 ч. FilmBox Extra ще излъчи френската комедийна драма „Деликатност“ с участието на изключителните Одри Тоту и Франсоа Дамиен. Почитателите на френското кино ще имат възможността да се насладят на невероятната романтична история, пресъздадена от екранната двойка, и да проследят трудностите по пътя към тяхната любов. За феновете на  мистериите, петъчната програма на FilmBox Basic ще предложи трилър драмата „Мрачен ум“ от 23:25 ч. с участието на Кристофър Мастърсън и Линдзи Фонсека.

Романтичната драма „Деликатност“ е сред най-сантименталните френски романтични продукции и проследява живота на нежната и чувствителна французойка Натали Кер (Одри Тоту). Натали живее прекрасен и хармоничен живот със съпруга си Франсоа, но всичко се разпада, когато той губи живота си при трагичен инцидент. Натали превръща сърцето си в истинска крепост, но не спира да вярва в любовта. С течение на времето, героинята не престава да носи надеждата в себе си, което я среща с швейцареца Маркюс (Франсоа Дамиен). Неговата особена деликатност успява да я спечели, което поставя началото на една истинска и пламенна връзка. Има ли живот отвъд любовта? Открийте отговора на въпроса този петък от 20:10 ч. по FilmBox Extra.

Програмата  на FilmBox Basic, от друга страна, ще пренесе зрителите в мрачното време на Студената война с драма трилъра „Мрачен ум“. Главният герой Пол Хадли (Кристофър Мастърсън) e ексцентричен учен и един от най-брилянтните технологични изобретатели по време на Студената война. Неговите революционни идеи могат да бъдат открити във вестници и списания, но са приписвани на други учени. Пол открива, че може да има доверие само и единствено на себе си и развива силна параноя. Убеден, че тайни агенти следят всяка негова стъпка, Хадли се потапя в пълно усамотение докато работи над високо технологичния си проект „кубът“. Позволява си да излиза само до близкото заведение, в което се запознава със сервитьорката Джени (Линдзи Фонсека). Когато случайно забравя записките си на масата в заведението обаче, изпада в истинска параноя и серия от трудности. Проследете историята на Пол Хадли и неговия гениален ум този петък от 23:25 ч. по FilmBox Basic.

Continue Reading
Advertisement