Connect with us

Музика

Оли Мърс представи „24 HRS“

Avatar

Публикувано

на

Миналата седмица се състои световната премиера на новия албум на един от най-успешните артисти от британския X Factor – Оли Мърс! ’24 HRS’ е петият студиен албума на артиста и се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версии. Проектът е наличен в онлайн магазина musicmall.bg тук.

След като пилотният сингъл от албума ‘You Don’t Know Love’ се превърна в сензация в ефира на Великобритания през лятото и оглави еърплей чарта на Острова, Оли Мърс представи втория сингъл, озаглавен ‘Grow Up’ от албума. Сингълът е записан в Лондон и е дело на Оли в сътрудничество със Стив Робсън, Камил Пърчел (Black Magic, Sax) и Уейн Ектор (Paloma Faith, Nikki Minaj). ‘Grow Up’ е акустично-фънки парче с много приповдигнато настроение.

Новият проект на Оли Мърс излиза след последния му албум ‘Never Been Better’, от който са продадени над един милион копия само във Великобритания. С премиерата на албума, стартира и продажбата на билети за предстоящото национално турне на Оли Мърс във Великобритания и Ирландия. Турнето включва 23 дати и стартира през пролетта на 2017-та година.

През юли месец т.г  Оли Мърс беше удостоен с престижната награда „Nordoff Robbins Silver Clef Award“ в категорията „Най-добър изпълнител на живо“.  Същият месец певецът беше специален гост на концерта на Take That, провел се в Хайд Парк и част от турнето „Barclaycard Summertime Show“.

Continue Reading
Advertisement