Connect with us

Lifestyle

Онлайн пространство събира българските жени

Avatar

Публикувано

на

Пространството, което събира и свързва осъзнати, будни и отговорни българки от страната и света, отваря „врати“ на 7 октомври 2021 г. След 4-годишна история в София, Женски срещи за подкрепа и медитация успешно преминаха в онлайн вариант с началото на пандемията и направиха възможно всеки четвъртък от 19 до 20.30 часа дамите, където и да се намират физически, да могат да подкрепят себе си да реализират  потенциала си на жени във всички житейски роли.

Новият, шести сезон на Женски срещи започва през октомври и през първия месец се концентрира върху това да подпомогне дамите да развият силно физическо и енергийно присъствие, лична сила и магнетизъм, да се свържат с корените си и да започнат да пълнят чашата на любовта към себе си.

Важно е да направим всичко това, защото истината е, че светът ни влияе именно чрез отношението ни към нас самите, отразява ни и ни връща обратно това, което е отвътре, чрез всичко, което имаме или нямаме в живота си. Както казва Луиз Хей: „Когато обичаш себе си, позволяваш на чудесата да се случват в Живота ти. Когато обичаш и приемаш себе си, всичко в живота ти потръгва.“

Темите през октомври са: 

За още по-голяма достъпност на цената, са налични месечни ПРОМО ПАКЕТИ с 20% отстъпка.

Промопакет с 20%отстъпка за 4 онлайн групи през октомври  може да бъде закупен само до 7 октомври от следния линк:  https://bit.ly/3kK7nMw.

Advertisement

Дамите, закупили билет за участие, получават на пощата си линк за виртуалната стая в zoom, достъпна в съответния ден и час (всеки четвъртък, 19 -20.30 ч.), както и ЗАПИС впоследствие.

Всяка среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.

Има лекционна част по темата, която Елена Димитрова-Ангелова представя на база знанията и опита си на психолог и терапевт, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.

Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания. Интегрирарането и задълбочаването на процеса се случва чрез водена медитация, енергийна психология, арт терапия и др.

Всяко издание на групата е самостоятелно и завършено, но месечните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.

Advertisement

Водещ: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА, магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието. Използва иновативната психотерапия EMDR – Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите , подходите на Позитивната Психотерапия и е Гещалт терапевт в развитие.

Сертифицирана е като треньор и консултант по личностно развитие, както и за провеждане на първична терапия за лекуване на детски травми (Primal therapy – Dr. Arthur Janov). Създател е на сайт за подкрепа и помощ на двойки с репродуктивни проблеми http://mechtazabebe.com/, както и на https://elenadimitrovaangelova.com/.

Водещ е на тренинги и семинари. Често гостува като специалист в радио и ТВ предавания по теми, свързани с личното развитие и самоусъвършенстването, взаимоотношенията, родителството, партньорството, зачеването и отглеждането на здрави и щастливи деца.

Всеки вторник след 9 часа можете да я чуете в ефира на Radio N-joy в рубриката за взаимоотношения „Загубени в превода“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement