Connect with us

Lifestyle

Опитахте ли новия Wash & Go шампоан с билки?

Avatar

Публикувано

на

От векове традиционните билки се използват широко в домакинството заради своя почистващ и пречистващ ефект. Незабавният обем вече е видимо постижим с новата формула на Wash Go с екстракт от билки.

Какво представлява формулата?

Експертите на Wash&Go задълбочават изследванията върху полезните свойства на билките и по-специално на екстракта от бергамот и вербена в комбинация с екстракта от  помело. Те създават формула, която подхранва косата с естествени съставки от природата, които измиват мазните натрупвания и осигуряват на косата 100% жизнен обем като я оставят лека и чиста във всеки един момент.

Крайният продукт е формула, която съживява косата чрез неповторимо изживяване с много пяна, а резултатите от него траят цели два дни.

Как действа?

Advertisement

Формулата се бори с факта, че косата ни ежедневно е изложена на външни замърсители. При тяхното натрупване косата се утежнява и изглежда мръсна, безжизнена и сплескана.  Wash&Go премахва това натрупване и превръща мазната коса в красива и обемна.

Формулата на шампоана и балсама за незабавен обем на Wash&Go е базирана на екстракта от билки и специално разработена да осигурява на косата 100% жизнен обем, който трае цели два дни.

Шампоан Wash & Go

Уникалната формула на Wash&Go съживява косата чрез неповторимо изживяване с много пяна, което премахва натрупаното замърсяване и прави косата лесна за оформяне. Това е възможно благодарение на специалната комбинация от повърхностноактивни вещества и полимери, които осигуряват изключително качествено почистване.

Wash&Go премахва натрупаното замърсяване, без да сплесква косата и не затруднява нейното оформяне. Това се дължи на формулата без съдържание на силикони, която прави косата лека, красива и обемна .

Advertisement

Резултатът е по-добра пяна с оптимизирана комбинация от повърхностноактивни вещества и полимери. Основна съставка (повърхностноактивните вещества) действат върху повърхността на косата, за да намалят, разпръснат и отстранят себум и други остатъци от замърсяване.

Балсам Wash & Go

Балсамът на Wash&Go променя текстурата и външния вид на косата като подобрява състоянието на косъма. Това става чрез овлажняване на косата, което я прави мека и гладка за по-лесно разресване и оформяне като същевременно не я утежнява и сплесква, за да не се загуби естественият и обем.

Балсамът на Wash&Go лесно се разнася  по цялата повърхност на косата. Той разплита косата  и се изплаква лесно, като подобрява състоянието на косъма и оставя след себе си усещане за чистота и свежест.  Уникалната формула прави косата гладка, като същевременно осигурява дълготраен обем.

Изпробвайте го още днес!

Advertisement

снимка: PR

Ще се влюбите в свежия енергизиращ аромат, а косата ви ще прелива от енергия с обем, който сами можете да забележите в продължение на цели два дни.

P&G служи на приблизително 4,8 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които  Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®,Duracell®, Fairy®,  Fusion®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® и Wella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света.  Моля посетете http://www.pg.com/  за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

Continue Reading
Advertisement