Connect with us

Кино

Орлин Павлов ни кани да празнуваме 1 юни в кината със „Сами вкъщи 2“

Avatar

Публикувано

на

Макс

На 14 юни откриваме летния сезон с официалната премиера на Сами вкъщи 2. За изненада на всички малки и не толкова малки кинофенове, дългоочакваното продължение на блокбъстъра от 2016 година нахлува в кината предпремиерно още този уикенд и кани всички нас да се забавляваме заедно и да отбележим подобаващо празникa на детето – 1 юни. Предпремиерни прожекции на Сами вкъщи 2 ще се състоят и през следващия уикенд, 7 – 9 юни, затова се пригответе за много настроение през предстоящите почивни дни.

Една от най-големите родни звезди Орлин Павлов отново ще бъде териера Макс и приветства всички ни да бъдем спътници на добре познатите вече, както и на някои нови попълнения в отбора на домашните любимци, които ще надминат дори и себе си с поредните щури приключения и смели подвизи. Орлин Павлов има изключително ярко присъствие както на музикалната сцена, така и в голямото кино, но е ред да се сблъска с поредната сериозно предизвикателство. Сега той ще трябва да пресъздаде Макс в едно ново амплоа, а именно на адски невротичен и обсебен от идеята малкия Лиъм да бъде в сигурни ръце и винаги защитен. Очаква ни открит урок по „как да бъдем котка“, тренировка по супергеройски сили за зайци, интензивно обучение по „проникване в дом“, пълен с разярени котки и много други дълбоко изненадващи събития. Много хумор, големи усмивки и открехване на вратата към тайния живот на домашните любимци са само част от нещата, които ще видим в Сами вкъщи 2.

Основателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли продуцират продължението на комедията с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е продължение или базиран на съществуваща марка или медия.  

Като сценарист на Сами вкъщи 2 се завръща Брайън Линч (Миньоните), а режисьор отново е Крис Рено (Аз проклетникът, Лоракс).

Те ще останат Сами вкъщи 2 и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement