Connect with us

Tехнологии

Оръжие за измерване на мръсния въздух у дома

Avatar

Публикувано

на

Измерването на качеството на въздуха у дома е изключително трудно. Как да разберем доколко е мръсен въздуха и какви мерки трябва да бъдат предприети е въпрос, на който редица домакинства търсят отговор непрестанно.

Един от най-ефикасните инструменти за решаване на този нарастващ проблем е и пречиствателят за въздух LG Puri Care, който освен, че успява да пречисти и най-фините прахови частици, разполага и с функция за следене на качеството на въздуха. Благодарение на свързаността си с мобилната апликация LG ThinQ, потребителят може в реално време да следи състоянието на въздуха у дома, елиминирайки всички притеснения на съвременното домакинство.

Разполагайки с 360º филтрираща система с 6 степени на пречистване, пречиствателят е отлично оръжие срещу мръсния въздух. LG Puri Care успява да засече и пречисти дори най-фините прахови частици с размер PM 1.0., които проникват в белите дробове и могат до доведат до редица здравословни усложнения.

Освен за следене на качеството на въздуха в реално време, апликацията ThinQ позволява на потребителя да управлява Puri Care независимо дали е у дома или от офиса. С няколко клика на телефона, всеки може да настрои режима, скоростта на пречиствателя, както и да активира допълни функции като задействане на йонизатор или включване на опция за люлеене на усилвателя за оптимално разпръскване на пречистения въздух.

Continue Reading
Advertisement