Connect with us

Музика

Остават броени дни до Фестивала на Цацата 2017

Avatar

Публикувано

на

Festival na Cacata 2017

Остават само няколко дни до второто издание на Фестивала на Цацата, който се провежда в Кранево.  Датите са 9, 10 и 11 юни 2017!

Организаторите са се постарали да осигурят атрактивна програма, която започва още в петък, 9 юни 2017 с много смях, поднесен от всенародния любимец Краси Радков, рокендрол – с фуриите „Обратен ефект” и лятно кино.

Съботния ден ще започне с много игри и легендарната рибена чорба, която кметът на Кранево Румен Николов ще сготви и тази година за гостите на фестивала.

След като проверим кой може да изяде най-много цаца и да изпие най-много бира, на сцената ще се качат Трамвай №5, които ще подготвят лятното настроение за кулминацията на вечерта. А това е Precious Wilson и бандата й Eruption, които пристигат с „One way ticket” в Кранево.

Организаторите на фестивала дават шанс на тези от вас, които искат да се срещнат лично с Прешъс Уилсън, да участват в играта ни Meet&Greet във фейсбук страницата на събитието.

Advertisement

Програмата продължава и в третия фестивален ден, неделя, когато ретро автомобили от цялата страна ще пристигнат за Автомобилен ретро парад. Предстоят още много игри, а надбягване с табла и още няколко трудни дисциплини ще откроят най-добрия сервитьор на Кранево за този сезон!

В неделя председателя на Общинския съвет в Балчик – Илиян Станоев, ще приеме кулинарното предизвикателство от кмета и ще почерпи гостите на фестивала със сготвена от него екзотична паеля на морска тематика.

Фестивалът ще приключи с най-дългото хоро, поведено от Илия Луков, който ще превърне последния ден на Фестивала на Цацата във фолклорен празник!

В програмата ще вземат участие и децата от международните детски лагери в Кранево (Украйна, Грузия, Молдова и Азербайджан).

И това са само малка част от забавленията, които ви очакват на най-свежия морски фестивал по Черноморието – Фестивалът на Цацата! Разгледайте програмата тук:

Advertisement

http://www.festivalnacacata.com/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0/

http://www.festivalnacacata.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0/

http://www.festivalnacacata.com/%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0/

Датите са 09, 10 и 11 юни 2017! И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала, така че нека дадем старт на лятото още в началото на юни!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement