Connect with us

EDM

Остават шест дни до SOLAR с Paul Kalkbrenner и Richie Hawtin

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Започна обратното броене до фестивала за електронна музика, познат и обичан от хиляди българи и чужденци. Единственият SOLAR за годината, който ще се проведе на летище София кани две легенди и обещава едно по-различно парти за ценители. Paul Kalkbrenner, Richie Hawtin и Liubo Ursiny ще се качат зад изградения пулт в нощта на 6 юли (събота) по покана на YALTA CLUB.

Точно след шест дни ще танцуваме и ще чуем специaлния DJ сет на легендарния Paul Kalkbrenner. Диджеят, свирил пред 400 000 души на 25 годишния юбилей от падането на Берлинската стена, изиграл ролята на Ickarus във филма Berlin Calling и автор на саундтрака към филма “Sky and Sand” идва за първи път в България. Феновете, които го чакат от години, най-накрая ще могат да се докоснат до изпълнените му с енергия композиции – на живо.

Не само, че ще имаме удоволствието да посрещнем Kalkbrenner за първи път в София, но заедно с него ще бъде и още една световна водеща фигура в електронната музика – Richie Hawtin. Той е Plastikman, собственик на лейбълите Plus8 и Minus, както и създател на партитата ENTER и се завръща в България за най-мащабното събитие за годината. Последно видяхме Hawtin по време на новогодишния INTERSOLAR 2019, където канадецът за пореден път взриви публиката с динамичния си сет.

Вечерта няма да мине и без участието на Liubo Ursiny, който през годините е делил сцена с имена като Chris Liebing, Hernan Cattaneo, Danny Howells, Richie Hawtin и Dubfire.

Advertisement

Паркът на летище София, където посрещнахме първото юлско слънце по време на SOLAR Morning 2018 се доказа като една по-различна парти локация, носеща лятно настроение и несравним фестивален дух. Специално изградена сцена, светлинни и визуални ефекти очакват гостите на най-очакваното събитие, тази събота.

Купи билети за SOLAR в парка на летище София в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg

Повече информация можете да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.