Connect with us

Музика

Остава само един ден до разтърсващото шоу на JUDAS PRIEST & HELLOWEEN

Avatar

Публикувано

на

JP Poster1

Остава само един ден преди София да бъде разтърсена от взривяващото шоу на боговете на тежкия саунд – JUDAS PRIEST и HELLOWEEN! Двете велики групи пристигат у нас за един специален концерт. Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум  ‘Redeemer of Souls’. Издаден у нас от Вирджиния рекърдс/ Sony Music, албумът е поредната доза класически хеви метъл от JUDAS PRIEST.

Техническата подготовка за разтърсващото шоу започва още от 29 юни, когато у нас ще започне изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия. На нея отново ще се вихри Роб Халфорд на своя любим мотор. JUDAS PRIEST са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Роб Халфорд. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местна качествена бира.

Хилядите фенове на JUDAS PRIEST ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16,00 ч. в пространството пред „Арена Армеец“. Входовете на залата ще бъдат отворени в 18,30 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. Цариградско шосе, където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт.

HELLOWEEN ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“ в 20,00 ч., но не като подгряваща група на JUDAS PRIEST, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград. Ограничено количество билети за рок събитието на годината на цени от 40 до 100 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]JPriest[/media-credit]

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement