Connect with us

Кино

Откриваме невъзможен „Чуден свят“ само в кината

Avatar

Публикувано

на

StrangeWorld INTL TEASER INSTAGRAM POSTER BG

Готови ли сте за най-чудатото пътешествие в живота си?

Този ноември Дисни ни канят на най-чудатото пътешествие, за да открием невъзможното с един невероятен и спиращ дъха Чуден свят. Вдъхновен от редица класически филми и истории от изключително популярните авантюристични и фантастични pulp-издания от първата половина на XX век, оригиналното анимационно приключение, ще отведе зрителите на фантастично пътешествие през времето и пространството до място, изтъкано от безброй мистерии – място, отвъд границите на въображението, на каквото със сигурност не сте били досега.

Дело на носителя на „Оскар“ режисьор Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон) и  номинираният за наградата „Ани“ сърежисьор и сценарист Куи Нгуен (Рая и последният дракон), Чуден свят ни запознава с легендарното семейство изследователи Клейдс, които се озовават дълбоко в непознатите, неизследвани територии на друг, чуден свят, където дебнат всевъзможни опасности и повече от удивителни същества. Най-голямата заплаха обаче няма да дойде отвън – изтъкано от ярки и непримирими индивидуалности, семейството е на път да провали най-важната мисия в живота си, освен ако не намерят сили да превъзмогнат различията си…

Първият трейлър на Чуден свят ни дава възможност да видим част от забележителния, изпълнен със странни същества, невероятен свят, който очаква зрителите в кината през есента, и дава заявка за едно от най-оригиналните, забавни и развлекателни анимационни приключения в историята на Дисни.

Advertisement

Режисьор на Чуден свят е Дон Хол (Героичната шесторка, Рая и последният дракон), а сърежисьор и сценарист е „Ани“ Куи Нгуен (Рая и последният дракон). Продуцент е Рой Конли (Планетата на съкровищата, Рапунцел и разбойникът).

Откриваме невъзможното с Чуден свят от 25 ноември само в кината.

Continue Reading
Advertisement