Connect with us

Музика

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

Rubert Huber

снимка: ПР

Билетите се връщат от днес до края на юни

Концертът Sunrise на Рупер Хубер от световноизвестното електронно дуо Tosca, планиран за 9 юли в Античния театър в град Пловдив, се отменя поради непредвидени обстоятелства.

Организаторите от Germi Art & Entertainment уведомяват всички, закупили билети, че могат да ги върнат между 30. 05. 2018 и 09. 08. 2018.

За билети от мрежата на Eventim.bg

Advertisement

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– С кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Ивентим или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.

– С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък – да се върнат в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: info@eventim.bg.

Advertisement