Connect with us

Lifestyle

Отстъпки до 70% за Щур петък в Мол Марково Тепе

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 25 ноември/петък/ много от търговските марки в Мол Марково Тепе ще свалят цените от -50% до -70% за всички клиенти  на най-новия търговски и развлекателен център в Пловдив.

От Sport Depot залагат на до -50% намаление на спортни облекла, обувки, фитнес уреди и туристически стоки. В техния търговски обект намаленията ще продължат до 27 ноември. Магазинът за обувки GiAnni ще предложи до -70% отстъпки на старата си колекция и от -20% до –50% на артикули от новата си линия. В Grand Optics отстъпките ще стартират от -30% до -60% за всички слънчеви и диоптрични очила, контактни лещи и аксесоари. Carducci ще зарадва господата с горещи оферти и -20% намаление. Новият магазин на Original Marines се включва в Щур петък с-30% на своите стоки. В кампанията ще участва и Fan Point Store, като отстъпката при тях ще е от -20%. DENIX, които предлагат подаръци, стоки за декорация и аксесоари обявяват -10% намаление. През целия ден клиентите, които опитат от вкусните сандвичи на Subway ще получат безплатна напитка, а Торти Колекция ще предложат до -50% отстъпки. С –50% на своите артикули се присъединяват и от търговските обекти на Reds, Terra Nova, Kenvelo и Scandal.

В инициативата Щур петък се включват и Carnival Kids и My sport с от -20 до -50% намаления, LC Waikiki, Mobilstore, Via Stil, Estil, Punto, Parfen, Zaza и Nail Bar са подготвили отстъпки до -20%, почитателите на Tom Tailor, Yves Rocher, Andrews и Yamamay ще се радват на отстъпки до -30%. Не са забравени и най-малките посетители – магазин Комсед обявява до -25% намаление, а Capella Play ще предложи 50% от цената на абонаментни карти. Всеки, който на 25 ноември запише парти за рожден ден в детския център ще получи едномесечна безплатна карта.

Всеки един от търговските обекти, участващ в инициативата, ще бъде обозначен със стикер Щур петък.

Advertisement

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Следете официалната интернет страница на Мол Марково Тепе-  http://markovotepemall.bg/ и Facebook – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

Continue Reading
Advertisement