Connect with us

Кино

От днес битката започва с „Черната пантера: Уаканда завинаги“

Avatar

Публикувано

на

BPWF 1920x1080 jpg

Емоционална премиера в София отбеляза завръщането ни в Уаканда

От днес, най-нетърпеливите фенове вече ще знаят кой е Черната пантера! Защото дългоочакваното продължение на наградения с три награди „Оскар“ (и номиниран за общо седем, включително за „Най-добър филм“) боксофис хит на Марвел Черната пантера (2018)Черната пантера: Уаканда завинаги е вече в кината, за да даде отговор на един от най-задаваните въпроси през последните години, но и да ни запознае за първи път с нов супергерой.

На емоционална премиера в София, която се проведе вчера, на 9 ноември, в IMAX® залата на Cinema City в Мall of Sofia, фенове, родни звезди и популярни личности, сред които Александър Кадиев, Антон Порязов, Ева Георгиева – EVA, Ивайло Захариев, Китодар Тодоров, Крисия, Павел Николов от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Поли Недкова, Тодор „Тоши“ Георгиев, Ромина и Дарко Тасевски, Поли Недкова, Хикен Щикен, дори и Черната пантера, и много други, бяха сред първите, които се срещнаха „очи в очи“ с Намор, чиято поява за първи път в комикс на Марвел през 1939 година го прави един от най-старите супергерои в комиксовата история на студиото.

Събитието беше белязано от трепетното и емоционално очакване на гостите най-накрая да се завърнат от Уаканда и подкрепено, както подобава, с тематични Grant‘s 12 years old коктейли и още изненади за гостите, осигурени от ядки Елит и Knoppers, правейки това киноизживяване наистина специално.

А също толкова специално е ексклузивното видео зад кадър, в което Теноч Уерта, актьорът, който се превъплащава в ролята на Намор, режисьорът на филма Райън Куглър и ключовата част от актьорския състав – Анджела Басет и Летиша Райт повдигат завесата зад мистериозния образ на новия могъщ враг на Уаканда. Те споделят какво прави този герой толкова уникален и защо зрителите непременно трябва да се срещнат с него на големия екран. Уерта, пък допълва, че разкриването на подводния свят Талокан е още по-значимо за него, защото това му дава възможност да отдаде почит на предците и културата си. Още повече, носейки името на древния мексикански жрец – Теноч.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement