Connect with us

Lifestyle

От любов към вкусната храна в сърцето на София

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Любовта към вкусната храна се превръща в уникално преживяване по случай празника на любовта

По случай празникът на виното и любовта – 14 февруари, магазин GREEN BOOK  ще предложи на своите клиенти и гости първокласно вино и вкусни фермерски био мезета.

Разположен в една от най-динамичните градски зони на София, GREEN BOOK e на първо място български фермерски магазин. Но уникалното в него са съчетаните няколко различни, но все пак с обща нишка идеи – български био храни, домашно приготвена храна (BBQ, топла кухня и уникални бургери), а също и автентични български напитки.

GREEN BOOK е изцяло създаден за да възобнови традициите не само на българската кухня, но и да даде възможност на всеки да опита продукти с автентичен български вкус от специално селектирани малки ферми и био производители.

Advertisement

Това, което превръща това място в различно от другите био магазини в град София е съчетанието на продуктите в  домашно приготвена храна с изцяло български, фермерски и био храни. На място, в магазина, разположен на бул. Никола Вапцаров 6, имате избор да опитате готвена риба, бургери, свежи салати и разядки и различно дневно меню, но също така може да си купите прясна риба, фермерски пресни меса, хляб с жива закваска, висококачествени сухи мезета, български подправки и брашна, мляко сирене и масло, зехтин,  домашен пчелен мед и тахани, домашни лютеници и сладка, солети и гризини, безалкохолни напитки и сиропи.

Разнообразието от селектирани продукти от малки ферми и производители е голямо – в магазина можете да откриете над 600 продукти .

GREEN BOOK се грижи за клиентите са с отлично обслужване на място и бърза и качествена доставка в определени зони, които можете да откриете тук: https://www.greenbook.bg/about-3

Continue Reading
Advertisement