Connect with us

Събития

Още една жена каза – стендъп концерт на Здрава Каменова и Вяра Панталеева

Avatar

Публикувано

на

Joy Station на 10 март

„Още една жена каза” на блестящата Здрава Каменова се завръща с нови монолози с едновременно абсурдни, но и реални случки, от живота на певиците и сценаристите. На 10 март, на сцената на Joy Station ще се разиграе не просто стендъп, не само концерт, а стендъп концерт! Гост звезда в новото издание – „Още една жена каза“ ще е певицата Вяра Панталеева.

Двете премиерно и пламенно ще разискват: Докъде стигат амбициите на майките, когато записват децата си на конкурс по пеене и как певица попада от село направо в Южна Корея? Как изглежда обява за изгубен котарак от сценаристи на сапунен сериал? Всичко това, придружено от много смях, импровизации и музика в стендъп комедията, „Още една жена каза”.

Вяра Панталеева прави своите първи стъпки в комедийния стендъп. Позната повече като певица с дългогодишен опит и авторски песни зад гърба си, тя завършва Музикална педагогика в Софийския университет и от десет години практикува като музикален педагог с вокалната си група Мики Маус. Звездата ѝ изгрява през 2005 г. в първото музикално риалити в България, “Star Academy” по NOVA TV, а по-късно – става част и от екипа на предаването „Нощни птици“ по БНТ. Наскоро стартира и рубриката “VYARA’S Favorite Songs” в YouTube, в която с различни музиканти и изпълнители, създават кавър версии на любими песни.

Здрава Каменова е креативно динамо – играе в моноспектакъла „Хитът на сезона“, „Машините са кучки“, „Дом за овце и сънища“, „Извънредно положение” и „Извънредно ЛЮБОВНО“, – всички по нейни текстове.

Advertisement

Билети за стендъп концерта „Още една жена каза“ се продават на касите на „Фантастико“, в мрежата на Eventim, Urbo и Ticketportal и на място в Joy Station, който работи с ограничен капацитет места, за да позволи на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Събитието: Още една жена каза

Facebook: Сценична треска

Instagram: Сценична треска

Билети: Eventim

Advertisement
Continue Reading
Advertisement