Connect with us

Музика

Още 4 групи бяха обявени за PLEVEN METAL FEST 2016

Avatar

Публикувано

на

Организаторите  на PLEVEN METAL FEST 2016 потвърдиха още 4 групи, които стават част от фестивала. Това са:

  • NAMELESS DAY RITUAL (Пловдив)
  • LIEVEIL (Варна)
  • 40 DAYS LATER (София)
  • METAL VIPER (Плевен)

След като миналата седмица съобщиха първият хедлайнер на събитието-Odd Crew, с обявените имена днес нажежиха още повече положението.

Честта да бъдат домакини се падна на Metal Viper. Млада и амбициозна група от Плевен, която ще се качи на една сцена с всички тези банди.

40 Days Later е софийска група, която ще направи дебюта си на плевенската сцена и ще донесе модерно и различно звучене, което много от вас ще чуят за първи път.

Lieveil – тъкмо завърнали се от най-престижният  фестивал в Европа- Wacken Metal Battle. Групата спечели възможността да ни представя на таз годишното издание в Германия. Очакваме да видим тяхното представяне и на плевенската сцена.

Nameless Day Ritual– Ексцентрични и различни, нежни и едновременно бурни, тези от вас които заповядат ще открият още много смесици  в стила на групата, защото те са това което са и ще го покажат на сцената.

Advertisement

Събитието ще се проведе на 10 септември, в клуб ДНА- Военен клуб– Плевен. Предварителна продажба на билети- 10лв, на място в магазин Яко-София и Rock`n`Rolla– Плевен.

За повече информация около събитието може да следите от https://web.facebook.com/events/896676717111187/

 

Continue Reading
Advertisement