Connect with us

Музика

#пакщесесрещнем след 10 години!

Avatar

Публикувано

на

Морски срещи всяка година, цели десет години и след десет години пак да се срещнем, а вчера ли беше..?

Да, тази година, 2017, “Bash Bar” ще сподели с вас 10-то си лято на плажа на “Градина”, по един неповторим начин.  “Баш барманите” ви канят на нещо неправено досега – поредица от над 40 концерта през следващите три месеца, с най-популярните и талантливи чужди и български групи, напълно БЕЗПЛАТНО, с голямата амбиция да го превърне в незабравимо и безкрайно музикално пътешествие!

Каним ви на мястото, което опиянява с морето – безкрайно, спокойно или бурно… мястото, което продължава да очарова и вече “притежава” свободата на много “бохемски” души! Плажът на “Bash Bar” ще се превърне в сцена за международни и български артисти и ще ви приветства всяка седмица с концерти на живо, за да изпълним дните и нощите си с магия. Ще бъде поредица от музикални и културни събития, в която всеки да намери частица от себе си. ! Очакват ви приятни изненади и нови музикални хоризонти, които ще оставят траен сладко-солен вкус по телата и в душите ви!

Предстоят концерти на живо, срещи с изключителни музиканти, артисти от световната и родната сцена, така че опаковайте доброто настроение и музикалния си апетит, и заповядайте свежи и нетърпеливи на Bash Bar!

Следете страницата ни във фейсбук за имена на артистите и датите на концертите!

Advertisement

https://www.facebook.com/bash.bar/

Stay tuned and alert!“

Continue Reading
Advertisement