Connect with us

Музика

Памбос Агапиу открива лятото с тридневна плажна фиеста на морето

Avatar

Публикувано

на

Salsa Paradise Holiday

За втора поредна година Памбос Агапиу ще сложи старт на летните морски партита с тридневна салса фиеста на плажа на Свети Влас. От 29 до 31 май неуморни салсьори от България, Гърция, Турция, Румъния, Холандия и Франция ще се съберат на родното ни Черноморие, за да отпразнуват началото на лятото с нестихващ салса маратон Прадайз Салса Холидей.

Към морското танцово събитие ще се включат над 1500 танцьори от страната и чужбина.  Тридневната салса програма ще поднесе салса уроци, плажни салса дуели, шоу спектакли, демонстрации и денонощни порции от любимата южноамериканса музика за всички, пристрастени към латино ритмите. Уъркшоп заниманията по танци и партита ще се случват в три тематични зали във ваканционен клуб „Парадайз Бийч” на Свети Влас, ето и програмата.

На 30 май, неделя, латино таньорите ще превземат и Бургас. В Galleria Mall в Бургас от 17.30 часа Памбос и инструктори от „Памбос Денсинг Център” ще покажат на бургазлии някои основни стъпки от салса, бачата, кизомба и кюбан. Всички посетители на търговския център ще имат възможност да получат безлатни уроци по латино танци от най-изявените майстори на салсата у нас.

„Радвам се, че чрез танците стимулираме туризма в България. Лятото водим чужденци на морето, а зимата в Боровец. Всяка година нашите събития посещават танцьори от десетки страни в Европа, Америка, Азия и други, защото харесват българската природа и българския маниер на забавление. Те знаят, че тук е дестинацията на гарантирания купон и силните емоции. Всички с нетърпение очакват салса срещите в България”, обяснява Памбос интереса на чужденците към страната ни.

Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

снимка: PR

Advertisement

Continue Reading
Advertisement