Connect with us

Музика

Партито на DIRTY VEGAS е с нова дата – 15 май

Avatar

Публикувано

на

DIRTY VEGAS_new

Партито на британските DJ-и DIRTY VEGAS в София е с нова дата 15 май, съобщават огранизаторите от Art Studio. Освен новата дата, шумното събитие ще се премести и в ново пространство в НДК –  Мраморно фоайе, ниво 2 от 21ч, а не в първоначално обявената зала 3.

Закупените до този момент билети за DIRTY VEGAS остават валидни за новата дата 15 май, а желаещите да върнат билета си, ще могат да го направят до края на месец март в офиса на ticketportal.bg /ул.Цар Иван Шишман №7, в работно време/.

Нетрадиционното решение на организаторите да “извадят” партито от залата и да го преместят в Мраморно фоайе /ниво 2/, гарантира още по-щуро и запомнящо се изживяване, в компанията на неповторимите Paul Harris и вокалиста Steve Smith.

Билетите за DIRTY VEGAS на 15 май в Мраморно фоайе на НДК /ниво 2/ са с цена 30 лв. Освен в интернет на www.ticketportal.bg могат да бъдат закупени и от  Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център Гринуич, магазини “На Тъмно”.

 

Advertisement

Събитието е 18+.

Continue Reading
Advertisement