Connect with us

Lifestyle

Петя Раева посреща Теди и Силвия Кацарови

Avatar

Публикувано

на

IMG 8440

снимка: ПР

Талантлива певица е специалният гост във „Вечеряй с Петя Раева”, а легендата на родната естрада се появява като изненада на домакинята и събеседничката й

В поредния епизод на кулинарното шоу, във водещата лайфстайл телевизия Code fashion TV, Теди Кацарова, е гостът, който за първи път представя тайландско меню. За нудли с пиле и зеленчуци певицата се вдъхновила от последното си пътуване до Тайланд. Пред водещата, тя разказва за уникалното пинг-понг шоу, на което е присъствала. Наследничката на великата Силвия Кацарова споделя всички интересни случки и факти от културата на тайландките, включително и историята за жени, които спазват древна и необикновена традиция. През смях, Теди, разкрива, как е опитала „слонски пръжки“ преди години.

Разговорът, естествено, преминава през музикалната кариера на певицата, актуалната й колаборация с Миро и сингълът им „Паднали души”. На финала на предаването изненадата е майката на Теди, Силвия Кацарова, която се появява, за да поздрави дъщеря си и приятелката си. Домакинята, Петя Раева, насочва вниманието към любимата си песен, която настоява Силвия да изпее. Теди Кацарова не успява да подари на водещата своята книга с готварски рецепти поради изчерпания тираж. Раева отново се оказва подготвена и подарява на събеседничките си „От двете страни на съвършената храна”, дебютната книга на Теди Кацарова.

Къде тайландските жени отглеждат рибки и птички, за какво мечтае Теди Кацарова и кой е новият мъж до нея, отговорите на тези и много други въпроси, очаквайте във „Вечеряй с Петя Раева” на 21-и февруари, точно в 21.00 часа само по Code Fashion TV.

Advertisement

„Вечеряй с Петя Раева”, както и всички предавания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а вече и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  http://tv.codefashion.bg/.”

Continue Reading
Advertisement