Connect with us

Общество

Пловдив очаква грил турнето на Lidl и Coca-Cola

Avatar

Публикувано

на

Grill Turne 2017 3

Една седмица преди грандиозния финал, Пловдив ще е поредната спирка на най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl. В неделя всички жители и гости на града под тепетата ще могат да се насладят на майсторски подготвени грил изкушения и ледени напитки в специално изградената зона до Гребния канал, а желаещите да се включат в Националния турнир по спортен грил още в събота трябва да представят свое кулинарно изкушение пред членове на журито на турнира. Шеф Манчев и шеф Шишков ще очакват най-умелите грил майстори на 26 август, след 12:00 ч. в хотел Санкт Петербург, за да опитат предварително приготвени от кандидатите грил произведения. Двамата кулинарни експерти ще изберат най-умелите четирима участници, които ще премерят сили в директен грил двубой пред публика в неделя от 18:00 ч. и ще определят най-добрия грил-майстор от Пловдив. Регионалният победител ще представи града на финала в София и ще се бори за титлата Грил-майстор на България и голямата награда от 2 500 лв.

На 27 август от 10:00 ч. до 22:00 ч. малки и големи ще имат възможност да се включат в общата инициатива под наслов „Да споделим грила!“ и да отпразнуват заедно ценното време, прекарано сред семейство и приятели, с вкусна и качествена храна, освежаващи напитки и много забавления и изненади. Организаторите са предвидили различни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева, както и завладяващ летен концерт на групите Rewind и АКАГА. Посетителите на събитието ще могат да опитат от специално разработеното меню, приготвено от умели майстори на грила, но в същото време, всички желаещи ще могат сами да си приготвят бургери, стекове, ребра или да импровизират с различни качествени продукти.

Пловдив е предпоследната спирка от инициативата, точно една седмица преди кулминацията на турнето, както и финалът на Националния турнир по спортен грил, които ще се проведат на 03 септември в София. Наред с майсторски подготвен грил и свежи напитки, организаторите от Lidl и Coca-Cola подготвят за всички посетители също така много забавления, изненади и незабравими емоции за малки и големи.

Чрез инициативата „Да споделим грила”, Coca-Cola и Lidl обединяват усилия, за да дарят щастие в споделените мигове, прекарани със семейство и да дадат възможност на все повече хора да прекарат пълноценни моменти с близки и приятели, споделяйки забавни моменти и вкусна и качествена храна и напитки.

Continue Reading
Advertisement