Connect with us

Lifestyle

Победи бръчките с NIVEA

Avatar

Публикувано

на

NIVEA serum

снимка: ПР

Ефективната грижа и висококонцентрираните съставки в серумите на NIVEA са ключът към по-младия вид на кожата

Серумите NIVEA Cellular са стъпката, която превръща грижата за кожата на лицето в красив ритуал с дълготърсен ефект. Благодарение на висококонцентрираните съставки в своите продукти само след седемдневна употреба, дамите могат да се радват на видимо изгладени линии и бръчки, а кожата е осезаемо по-стегната и хидратирана. Още от първото си нанасяне, серумите дават усещане за еластичност и свежест, както преди сутрешната, така и преди вечерната рутина.

Благодарение на функционалната си опаковка новите серуми са лесни за използване и нанасяне. С помпичката може да се измери точно необходимото количество, без да е необходимо отваряне на продукта при всяка употреба, като това го предпазва от замърсяване. Нежната текстура попива мигновено, и е подходяща както за основа за грим, така и за нанасяне на обичайния дневен или нощен крем.

Серум CELLULAR PROFESSIONAL С ХИАЛУРОН подобрява еластичността на кожата, като я прави по-свежа и стегната, още с първото нанасяне. Комбинацията от чист хиалурон и специално подбрани подхранващи съставки, допълват грижата за лицето, като го хидратират и освежават за целия ден. Добавянето на хиалуроновата киселина, към ежедневната рутина изглажда фините линии и бръчки още през първата седмица от използването й, давайки на всяка дама и капка допълнително самочувствие. Серумът включва в състава си 98% естествени продукти.

Advertisement

NIVEA SERUM HYALURON

Серумът CELLULAR PROFFESIONAL с Phyto R е на основата на растителен еквивалент на Ретинол (Витамин А), който има сходно действие, без да причинява раздразнения. Серумън спомага за премахването на мъртвите кожни клетки, изглаждане на кожата, изравняване на тена, синтеза на колагени забавянето на процесите на стареене. Чрез уникалната си формула, в която са добавени и специално подбрани съставки, серумът е идеално допълнение към козметиката на всяка жена в грижата и за по-гладка и стегната кожата. Серумът се абсорбира бързо от кожата, давайки й усещане за свежест за целия ден. За разлика от чистия ретинол, фиторетинолът е подходящ за ежедневна употреба и сутрин и вечер.

Професионалните серуми на NIVEA са неизменна стъпка към по-свежата и сияйна кожа. Със своята мощна формула, те допринасят активно за изглаждането на фините линии и бръчки. Подходящи са за ежедневна употреба, като се поставят на почистена кожа сутрин и вечер, преди дневен или нощен крем.

Continue Reading
Advertisement