Connect with us

Джаз

Повече от месец Деси Добрева радва родната публика в САЩ и Канада

Avatar

Публикувано

на

Всяка година феновете зад граница посрещат с огромно нетърпение една от най-обичаните от тях певици – Деси Добрева.  Тазгодишната й обиколка USА and Canada Tour 2016 включва концертни изпълнения в 12 града в САЩ и Канада. От 11 март до 15 април Деси Добрева пренася магията на българската музика в градове като Чикаго, Детройт, Бостън, Балтимор, Атланта, Морисвил, Орландо, Маями, Торонто, Монреал, Отава и Ню Йорк.

С неизчерпаемата си любов към българското и големия си талант, Деси Добрева превръща всеки свой концерт в незабравим празник за всички гости.  Песни и танци от сърце, буйни хоротеки, щастливи почитатели, песенни конкурси за патриoтични песни, неповторими спомени и емоции – за всичко това свидетелстват снимките и видеата, които Деси споделя на Facebook страницата си . Ето как организаторите в Морисвил анонсират концерта й на 27 март, като припомнят предишно нейно участие:

Заповядайте всички на най-мощния купон на годината, концерт на невероятната Деси Добрева. На предишния концерт, със страхотния си талант, тя хвърли публиката в екстаз, божественият й глас кънтя със седмици в щата, а с благотворния си чар тя вкара всички в плач и умиление за Родината. Чак някои хора си заминаха завинаги (поне в мислите си).”

На 18 април певицата ще се завърне в България, заредена с любовта на българите в Америка, за да стартира една много амбициозна програма: пускане на сингъл, специален концерт „Лудо младо” в София, няколко концертни турнета из страната, един специален проект в партньорство с няколко симфонични оркестри и издаване на албум.

Continue Reading
Advertisement