Connect with us

Gaming

Повече от 7.5 милиона заявени копия на A Total War™ Saga: Troy™ в първите 24 часа!

Avatar

Публикувано

на

А Total War Saga: TROY бележи епичен успех! Повече от 7.5 милиона играчи заявиха интерес към най-новото попълнение на многократно награждаваната Total War поредица в първите 24 часа след излизането ѝ.

Водени от предложението за безплатно копие на играта в платформата на Epic Games Store, дори масивните защитни стени на Троя не можаха да попречат на феновете да щурмуват зашеметяващото пресъздаване на бойните полета от бронзовата епоха.

„Знаехме, че ще постигнем много добри резултати, но не очаквахме толкова голям интерес“, заяви Роб Бартоломю, главен продуктов директор. „Беше невероятно да работим с Epic по предоставянето на това съвсем ново заглавие безплатно. Сега подканваме всички тези фенове на стратегиите – нови и стари – да изживеят тази невероятна игра. Изключително щастливи сме.“

TROY е първата игра от Total War поредицата, която изследва късната бронзова епоха и обхваща събитията около Троянската война. Чрез уникална комбинация от завладяващо, походово управление на кампанията и грандиозни битки в реално време, характерни за Total War игрите, TROY предефинира поредицата в контекста на епохата, позната ни с епичните си герои и невероятни митове.

С подкрепата на английското студио, софийският офис на Creative Assembly е водещ в разработването на играта. Това е първото самостоятелно заглавие на студиото след придобиването на компанията от Creative Assembly през 2017 г. Местният екип отговаря за всички основни компоненти в нея, включително дизайн, история, герои, механики, арт, анимации и т.н.

TROY вече е налична за закупуване в магазина за игри на Epic на цена от £34.99 / $49.99 / €49.99.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement