Connect with us

Музика

Подай ръка! Аз съм до теб!

Avatar

Публикувано

на

11638115 10203237308251907 394189542 n

Подай ръка! Аз съм до теб! – един благотворителен концерт, в помощ на жертвите, пострадали от домашно насилие

Оказва се, че Бургас е на челно място в класациите с най-много жертви на домашния тормоз, бил той физически или психически. Всяка четвърта жена е била жертва на насилие от интимния си партньор, всяко шесто дете е било бито и тормозено от родителите си. Това е според официалната статистика. Но има и много жени и деца, които от срам и най-вече от страх не споделят и не разкриват какво всъщност се случва у дома.

Мястото, където жертвите могат да получат помощ е Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лица, пострадали от насилие-Бургас и Кризисния център към него.  Кризисният център обаче има нужда от средства.

Затова МЕДИЙНА ГРУПА БУРГАС НОВА и сайта Е-Бургас се включват в благотворителна кампания и са организаторите на събитието „ Подай ръка! Аз съм до теб!”. По този начин те показват своята съпричастност и искат да вдъхнат вяра и сила на всички жени и деца, жертви на побой, обиди и тормоз.

В благотворителния концерт се включват  Взривоопасният дамски квартет СТРИНГС, рапиращият репортер от „Господари на ефира”БОБИ ВАКЛИНОВ, звездата от Х-Фактор Кристиян Грънчаров, малката финалистка от „България търси талант” с голям глас Поля Иванова, младата бургаска надежда Митко Петров, лятната експлозия DJ LITE & NELITA, огненият Добри Добрев и неговата чаровна и опасна ученичка Ива Желязкова, участници в „България търси талант”, самураите от клуб ХИКАРИ, гласът на „Сезони” Калина Енчева, откривателите на  бургаски таланти Иван Бъчваров, Канди Атанасов , извънземно танцуващите от танцова школа”Блайк стайл” –ДЮН-Бургас и много други. За сега организаторите пазят в тайна имената на водещите на концерта.

Advertisement

МЕДИЙНА ГРУПА БУРГАС НОВА и сайта е-Бургас  канят  всички заедно да подадем ръка на стотиците, пострадали от домашно насилие!

МЯСТО: Открита сцена ОХЛЮВА, Морска градина, Бургас, от 19:00 часа, на четвърти юли.

Генерален спонсор : Медико-диагностична лаборатория ЛИНА

С помощта на: Евробилдинг Инженеринг ООД, Бенмар ,охранителна фирма „Аватари” ООД, Фаркол АД-Бургас, Триа сити център, МОЛ Галерия, Агенция за недвижими имоти А1

 

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement