Connect with us

Класическа

„Подари концерт за Коледа“ със Софийска Филхармония

Avatar

Публикувано

на

Софийска филхармония стартира своята коледна кампания под наслов „Подари концерт за Коледа“. Кампанията се организира за втора поредна година и ще е активна до 29 декември. Сега коледните предложения на Софийската филхармония дават прекрасна идея за подарък, като всеки, закупил 3 билета за концерти от програмата на целия творческия сезон, получава 20 % отстъпка от цената им.

Един от акцентите в празничната програма е коледният концерт на 23.12., в който ликуването и надеждата, която носи Рождество, се издигат към небесата с гласовете на солистите Венцеслав Анастасов, Любена Нинова, Георги Султанов. Ще чуем още  Детски хор „Бодра песен“ – Шумен, НФХ „Светослав Обретенов“ и Националния филхармоничен оркестър под диригентството на Славил Димитров.

На 25.12 детските ангелски гласове ще възвестят Рождество в традиционния концерт на Хора на Софийските момчета с диригент Адриана Благоева.

Поради огромния интерес Новогодишният концерт със солисти неповторимия Светлин Русев и баритона Ангел Марков, и под диригентството на именития диригент Вахан Мардиросян, ще бъде повторен извънредно на 30.12 от 19 ч. В него ще чуете любими откъси от произведения на Щраус, Чайковски, Моцарт, Хачатурян, Свиридов и мн. др.

Останалите концерти от програмата на Софийска филхармония до края на творческия сезон може да разгледате тук.

Advertisement

 Билети на касата в зала „България“.

Continue Reading
Advertisement