Connect with us

Красота

Поли Генова записа песен специално за Avon България

Avatar

Публикувано

на

Поли Генова записа специална песен за Avon България. Парчето се казва „Споделяме едно сърце“. Автор на текста е Поли, която адаптира текста, запазвайки оригиналната музика и аранжимент. Беквокалите в песента са изпяти от група LaTiDa.

Песента отразява отношението на Avon към жените, вярата, че красотата е източник на сила и вдъхновение, а красивата жена е уверена и достатъчно силна да преследва мечтите си. Тя не се бори за независимост на всяка цена, осъзнава колко е важно самочувствието и вярва във взаимната подкрепа. „Споделяме едно сърце“ разказва на езика на изкуството и музиката мисията на Avon да дава на жените увереност да преследват своето щастие, успех и признание. Поли Генова с много емоция и позитивизъм предава посланието на близо 4 милиона жени в България, които всеки ден променят света със своята красота.

„Споделяме едно сърце“ е една много завладяваща песен. Текстът на парчето е вдъхновен от силата, с която жените променят света – чрез своята увереност, самочувствие и красота. Песента е специален поздрав към всички дами и се надявам, че ще бъде много приятна изненада за празника на жената“, споделя Поли Генова.

Официалната премиера на песента беше в края на февруари в Bulgaria Mall. Парчето  има и специален клип. Можете да го видите тук:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement