Connect with us

Събития

Поли Генова и Любо Киров представят „Тръгни навреме“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Първият дует на Поли Генова и Любо Киров, едни от най-успешните и обичани български изпълнители, е вече факт. Месец след официалната премиера на песента „Тръгни навреме“ Поли и Любо представят и видеоклипа към нея. Песента е красива и чувствена балада, която бе изпълнена за първи път по време на първия самостоятелен концерт #1 на Поли в Античния театър в Пловдив миналото лято. Емоционалният дует изправи публиката на крака още по време на първото си представяне, а от днес меломаните ще имат възможност да се насладят и на неговата официална видео премиера. Композицията е дело на пианиста на ФСБ Константин Цеков, а текстът – на неговата съпруга Живка Шопова.

Видеоклипът към дългоочаквания дует на Поли и Любо „Тръгни навреме“ вече е достъпен онлайн и можете да го гледате. Сингълът е наличен във всички дигитални платформи от Warner Music, чрез Орфей Мюзик. Колаборацията също така ще бъде включена в новия албум „Целуни ме“ на Любо Киров, който ще бъде представен с концерт на живо на 16-и април в Joy Station.

Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Кадрите на клипа са заснети в обаятелната и романтична южна Италия и за наслада на зрителите улавят спиращи дъха гледки. Специално за видеоклипа и визията на Поли майстори-бижутери от Италия са създали камеа – уникат. Това e изключително красиво и ценно бижу, ръчно изработено от раковина. На гърба си има сребърен обков с гравирани имената на Поли и Любо. В света има само 50 истински майстори, които владеят изкуството за направата на камеа, а тази е ексклузивно предоставена от Goto Jewellery & Diamonds.

„Безкрайно щастливи сме, че съвместният ни проект е вече факт! Създадохме видео, което брилянтно допълва песента и улавя емоциите, които тя предизвиква. Резултатът от тази дългоочаквана колаборация днес е на лице и се надяваме публиката да усети любовта, която двамата вложихме в този проект“, споделят Поли Генова и Любо Киров.

Изминалата 2021 г. бе годината на Поли. Изпълнителката пожъна редица професионални и лични успехи през нея. Тя беше на върха на всички родни музикални класации и стана най-слушаният български изпълнител за 2021 г. с безспорните си хитове „Last Night“ и „No More“. Самостоятелните ѝ концерти #1 в Пловдив, Созопол и София бяха сред сензациите на лято 2021, а в личен план годината бе незабравима за нея, тъй като посрещна на бял свят своята прекрасна дъщеря Леа Ка̀трин. През 2022 г. Поли Генова планира още много и още по-грандиозни проекти, с които да изненада почитателите си и да разтърси музикалната сцена.

Advertisement

Любо Киров е един от най-големите български музикални артисти и композитори. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Носител е на множество награди – за най-добър изпълнител, за музика, за най-продаван албум и др. 2021 г. беше много силна и за Любо. Първият му самостоятелен концерт в Арена Армеец препълни залата с публика и позитивни музикални емоции. Той бе отличен в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни личности в страната и стана ментор в последния сезон на „Гласът на България“. Тази година Любо предстои да зарадва феновете с нов албум „Целуни ме“, който ще представи с големи концерти в София, Варна и Лондон.