Connect with us

Lifestyle

Поли Генова и The Weeknd влизат в жестока конкуренция

Avatar

Публикувано

на

photo2 test

снимка: ПР

LAST NIGHT“ на Поли Генова е най-слушаната песен в родния ефир в продължение на 9 поредни седмици. Това показва класацията на Профон за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата. Сингълът категорично е окупирал челното място, изпреварвайки редица хитове на артисти от световната музикална сцена. „LAST NIGHT“ държи първата позиция вече 9 седмици и има шанс да подобри рекорда на „The Blinding Lights” на The Weeknd, която е най-слушаната песен у нас в 12 поредни седмици през 2020 г. Хитът на Поли Генова е абсолютен лидер сред българските парчета в момента, като е номер 1 сред тях в продължение на 16 седмици, показват още данните на Профон.

„LAST NIGHT“ излезе в края на ноември миналата година и веднага се превърна в абсолютен хит. Сингълът е създаден от международен екип от професионалисти, сред които световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг, и популярната R&B и поп изпълнителка Romy Dya, позната на публиката от колаборацията си с David Guetta и Martin Garrix в парчето So Far Away. Песента получи и международно признание, като се излъчваше в най-известния музикален ТВ канал в света MTV.

„LAST NIGHT“ е моят начин да заредя хората с положителна енергия и да вдъхна надежда в настоящата трудна ситуация. Изключително съм щастлива, че парчето получава толкова висока оценка, че продължава да се намира на върха на всички класации в България и дори да поставя рекорди! Обещавам, че новите проекти се задават съвсем скоро и наистина нямам търпение да ги споделя с всички вас!“, заяви Поли Генова.

Изпълнителката е един от участниците в деветия сезон на популярното ТВ предаване „Като две капки вода“. От старта му досега Поли не спира да демонстрира впечатляващ актьорски талант и гласови умения. Тя успешно се превъплъти в краля на попа Майкъл Джексън, с което спечели и първото място за вечерта преди няколко седмици. Изпълнението ѝ на песента „Луда по тебе“ на поп фолк певицата Камелия пък предизвика огромен отзвук, който продължава и досега. С последната си имитация на Jason Derulo и песента му „Take You Dancing“ Поли получи максималните 10 точки от всеки член на журито, както и много положителни отзиви от феновете си.

Advertisement